Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η Ελένη προδίδει τις αδελφές της
Οι αδελφές Σταμίρη σε νέες περιπέτειες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η Ελένη προδίδει τις αδελφές της

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον, τι σχεδιάζουν να κάνουν οι αδελφές της.

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ανατροπές και εξελίξεις που δεν περιμένουν θα μπορούν να απολαύσουν οι φαν των Άγριων μελισσών που ξεκινάνε με νέα επεισόδια την Δευτέρα 18 Μαϊου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο ένα σπόιλερ για τα επόμενα επεισόδια αποκαλύπτει μια εξέλιξη ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη που κανείς δεν περιμένει.

Από τη στιγμή που η Δρόσω και ο Νικηφόρος, στις Άγριες Μέλισσες, ανακάλυψαν πως από την ερωτική τους συνεύρεση εκείνη έμεινε έγκυος, οι ζωές όλων πήραν διαφορετικές τροπές. Η Ασημίνα ακολουθεί το σχέδιο της Μυρσίνης και είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της Δρόσως σαν δικό της και να της το πάρει μέσα από τα χέρια όταν γεννήσει. Η Δρόσω, πιστεύοντας ότι αυτή είναι η μόνη λύση για να λυτρωθεί και να μη νιώθει ενοχές για την προδοσία απέναντι στην αδελφή της, κάνει ότι της ζητήσει η Ασημίνα.

Η Ελένη, όμως, δείχνει τη δυσαρέσκειά της και κάνει ό,τι μπορεί για να τις αποτρέψει. Είναι σίγουρη πως όλο αυτό θα οδηγήσει και τις δύο στη δυστυχία.

Όπως γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα, η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές. Έχουν ορκιστεί πως αυτό θα είναι το μεγάλο τους μυστικό και κανείς δεν θα τις εμποδίσει. Όμως, άθελά της, το μυστικό της Δρόσως θα αποκαλυφθεί σε κάποιον.

Από την άλλη, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί σε κάποιον, όσα σκοπεύουν να κάνουν οι αδελφές της. Η κοπέλα αποκαλύπτει στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητά την βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Η Ελένη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πιστεύει ότι η Μυρσίνη δηλητηριάζει την ψυχή της Ασημίνας με ένα σχέδιο που μόνο δυστυχία θα φέρει στις οικογένειές τους. Δεν θεωρεί προδοσία το ότι αποκάλυψε το μυστικό των αδελφών της, καθώς νιώθει πως ο Φανούρης ανήκει στην οικογένειά τους και μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Read more