Άγριες Μέλισσες spoiler: Διαφάνι, έξι χρόνια μετά – Τι έχει συμβεί στους πρωταγωνιστές
Νέα γεγονότα και πρόσωπα στο χωριό
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Διαφάνι, έξι χρόνια μετά – Τι έχει συμβεί στους πρωταγωνιστές

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο πρώτος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί στο 150ο επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 στον επόμενο κύκλο της σειράς μας μεταφέρει στο Διαφάνι 6 χρόνια μετά, στη διάρκεια των οποίων θα έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα.

Το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό TV O’Clock μας δίνει το νέο spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες» που περιγράφει ένα Διαφάνι με νέα πρόσωπα και νέες συμμαχίες.

Στο μέλλον, λοιπόν, σε σχέση με όσα παρακολουθούμε τώρα στις οθόνες μας, ο Τόλλιας βρίσκεται και πάλι στη θέση του κοινοτάρχη. Η μεγαλύτερη κόρη του έρχεται να παίξει έναν σημαντικό ρόλο στη νέα σεζόν της σειράς. Η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω και πολιορκείται από ένα ακόμα νέο πρόσωπο.

Πρόκειται για τον Άγγελο, εγγονό του Νέστορα και βοηθού πλέον του ενωμοτάρχη του Διαφανίου, Προύσαλη. Εκείνος ομολογεί στον παππού του τον έρωτά του για τη Σοφούλα, ωστόσο εκείνη αγαπά τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος παρόλο που η Ελένη Σταμίρη που βρίσκεται φυλακισμένη, αρνείται να τον εμπλέξει περαιτέρω στη ζωή της, απορρίπτει τα αισθήματα της Σοφούλας.

Ωστόσο ο νέος κύκλος των «Άγριων Μελισσών» δεν έχει μόνο νέα συναισθηματικά μπλεξίματα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είναι πλέον συνεργάτες, έχοντας στήσει μια επικερδή επιχείρηση κρυφά απ’ όλους. Ο Κωνσταντής επιπλέον έχει μια νέα γυναίκα στη ζωή του, τη Δόμνα με την οποία ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους.

Τα νέα πρόσωπα και οι χαρακτήρες είναι πολλά και αναμένεται να δώσουν νέο αέρα στην αγαπημένη σειρά.

Read more