Άγριες Μέλισσες: Spoiler από την Πηνελόπη για τις σχέσεις της με Μελέτη και Κλεομένη
Οι εξελίξεις τρέχουν για την πρωταγωνίστρια
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Spoiler από την Πηνελόπη για τις σχέσεις της με Μελέτη και Κλεομένη

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Πετεβή, η οποία υποδύεται την Πηνελόπη στη σειρά έδωσε ένα ενδιαφέρον spoiler σε συνέντευξή της.

Άγριες Μέλισσες: Η ηθοποιός Μαρία Πετεβή μίλησε στο TV24 για το πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις της με τους άντρες της ζωής της, στο Διαφάνι και όχι μόνο.

Τι γίνεται με τον Κλεομένη, τον νόμιμο σύζυγο της Πηνελόπης;

«Ποιος ασχολείται με τον νόμιμο σύζυγο (γε­λάει), η Πηνελόπη έχει καταλάβει ότι έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τον παρατήρη­σε, τον πρόσεξε. Δεν ξέρει ότι είναι προικοθήρας αλλά ξέρει ότι δεν την αγαπάει. Τώρα που τα αισθήματα της για τον Μελέτη είναι γνωστά υπάρχει και με τον Κλεομένη απο­στασιοποίηση. Η Πηνελόπη δεν αντέχει πια την καταπίεση, ούτε να προσποιείται. Μέ­νουν σε ξεχωριστεί κρεβατοκάμαρες αν και ο άντρας της φέρεται και δρα σαν να μη συμ­βαίνει τίποτα. Εκείνη όμως δεν αντέχει να είναι μαζί του. Έχει αρχίσει να τον σιχαίνεται και να τον μισεί. Τον φοβάται, αλλά είναι ει­λικρινής και του λέει ότι δεν τον θέλει».

Θα μείνει έγκυος η Πηνελόπη;

«Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η πλοκή».

Ο Κλεομένης τελικά θα υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου;

«Σίγουρα είναι αυτό που θέλει η Πηνελόπη, αλλά δεν είναι στο χέρι της. Το μόνο που θα κάνει είναι να προσεύχεται. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει και πώς θα γίνει».

Ο Κλεομένης θα θελήσει να πουλήσει την προίκα της Πηνελόπης. Πώς θα αντιδρά­σει ο Δούκας;

«Την έχει πάρει και θέλει να την αξιοποιή­σει όπως όπως. Δεν ξέρω αν θα τα μάθει ο Δούκας».

Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη μετά την ομολογία της Ελένης για τον φόνο του αδελφού της;

«Σίγουρα μετά από αυτό τίποτα δεν θα εί­ναι το ίδιο. Γίνεται ένας φόνος που κρύβεται καλά για έναν χρόνο και ξαφνικά αποκαλύ­πτεται. Εκεί που βλέπουμε στο σπίτι των Σεβαστών όλα να αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και να υπάρχει και ένα μωρό που έχει φέρει χαρά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, έρχε­ται αυτή η ομολογία που θα κλονίσει απόλυτα την οικογένεια».

Η Μυρσίνη πώς θα ενεργήσει;

«Υποθέτω όπως μια μάνα που χάνει το παιδί της, έχει αφήσει τον πόνο και την πίκρα της να οδηγούν τις κινήσεις της».

Θα κάνει αντίποινα στην Αση­μίνα;

«Η Μυρσίνη είναι νάρκισσος. Ασχολείται μόνο με τον εαυ­τό της και δεν μπαίνει στη θέση του άλλου. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλός ή κακός χαρακτή­ρας, όπως και για τους περισσότε­ρους. Όταν υπάρχει ένα μωρό στο σπίτι δεν ξέρω αν έχει τη δύναμη να της κάνει κακό. Άλλωστε, η Ασημίνα πλέον είναι μέλος της οικογένει­ας. Πιστεύω ότι θα αντιδράσει άσχημα προς όλους. Η φό­νισσα του γιου της είναι η Ελένη κι εκείνη το έλεγε από την αρχή. Είχε κάνει τα πάντα για να την αποκαλύψει και τώρα είναι έξαλλη που βλέπει ότι είχε δίκιο και κανείς δεν την πίστευε. Ο Δούκας πάλι είναι σαν να γυρίζει στο παρελθόν. Από τη στιγμή που δεν έκανε ο Γιάννος το φο­νικό, το παρελθόν έρχεται ξανά στο προσκήνιο και εί­ναι σαν να ξαναζεί τον θά­νατο του γιου του».

Read more