Άγριες Μέλισσες: Πότε ξεκινά η νέα σεζόν – Μέχρι αρχές Αυγούστου τα γυρίσματα [vid]
Η Δρόσω αποχαιρετά το μωρό της
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Πότε ξεκινά η νέα σεζόν – Μέχρι αρχές Αυγούστου τα γυρίσματα [vid]

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές και η Μαρία Αντουλινάκη που πρωταγωνιστούν στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 μίλησαν για τις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες: Στην πρεμιέρα της παράστασης “Δάφνες και πικροδάφνες” βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος όπου συνάντησε τον Γιώργο Σουξέ και τη Μαρία Αντουλινάκη.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τις Άγριες Μέλισσες.

«Η προβολή της σειράς τελειώνει την Πέμπτη, αλλά εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα για το νέο κύκλο. Θα έχουμε πολλές εξελίξεις, αλλά τι περιμένεις να σου πω;», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.

«Θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα μέχρι τις αρχές Αυγούστου και πριν κλείσει ο Αύγουστος θα ξανασυνεχίσουμε. Νομίζω ότι οι προβολές θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου ούτως ώστε να έχουμε μια σειρά από επεισόδια στην περίπτωση που ξανακλείσουμε λόγω κορονοϊού», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Οι «Άγριες Μέλισσες» γράφουν τον επίλογό τους, για τη φετινή σεζόν, με ένα καθηλωτικό επεισόδιο.

Επεισόδιο 125:

Ο Παναγιώτης στήνει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία αποφασίζει, οριστικά, για τη σχέση της με τον Κυριάκο. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

Read more