Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια [vid]
H αναμονή για τα νέα επεισόδια φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια [vid]

Άγριες Μέλισσες: Οι υπεύθυνοι των καναλιών έχουν αποφασίσει τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσει να προβάλλεται και πάλι το πρόγραμμα τους.

Άγριες Μέλισσες: Συγκεκριμένα ο Ant1 στον οποίο προβάλλετια η δημοφιλής σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και Το Καφέ της Χαράς, ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα για τις παραγωγές του που είχαν διακοπεί θα επανεκκινήσουν, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, τη Δευτέρα 11 Μαΐου, με αυστηρά μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ακολουθήσει η ολική επαναφορά του προγράμματος του ΑΝΤ1, με πλήρη αποκατάσταση των ζωνών μετάδοσης. Η επιστροφή του προγράμματος θα ξεκινήσει από το μεσημέρι με νέα επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ», θα ακολουθήσει το «Still Standing» και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Έπειτα από δύο μήνες διακοπής, η σειρά εποχής επιστρέφει στη ζώνη μετάδοσής της, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:50. Με νέα επεισόδια επανακάμπτουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι κωμικές του σειρές, το «Πέτα τη φριτέζα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το «Μην ψαρώνεις» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το «Καφέ της Χαράς» κάθε Παρασκευή, αλλά και το καθημερινό «Αν ήμουν πλούσιος».

Read more