Άγριες Μέλισσες: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά [vid]
Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο ηθοποιός στο φινάλε του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ποιος πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά [vid]

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τον ρόλο του Κλεομένη και το δυνατό φινάλε στη δημοφιλή σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τον Κλεομένη μας αποκαλύπτει την αποχώρηση του από το Διαφάνι.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και το πολύ δυνατό φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες».

«Με πολλή μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρετώ τον Κλεομένη. Ο Κλεομένης τελειώνει αυτή τη σεζόν. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς έχει την χαρά, τύχη και την ευτυχία να μπαίνει σε μια επίσης δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ ωραίο σίριαλ που ξεκινάει στην ΕΡΤ1. Μια ωραία κωμωδία που θα χαρίσει ωραίες βραδιές στον κόσμο και το κοινό.

Το φινάλε του Κλεομένη είναι από τα πιο δυνατά πράγματα που έχω ζήσει στη δουλειά μου. Υπάρχει μεγάλη ένταση. Το σίγουρο είναι ότι τη μέρα του γυρίσματος έπεσε πολύ κλάμα και από εμένα και από τους υπόλοιπους που ήταν εκεί. Έχω φωτογραφίες από την τελευταία σκηνή που είναι κάδρα πολύ έντονου συναισθήματος. Όταν δύο ακραίοι ρόλοι, μόλις τελειώσει το γύρισμα, έχουν φωτογραφία που είναι αγκαλιασμένοι και κλαίνε γιατί αποχαιρετιούνται ως συνάδερφοι, είναι στιγμιότυπο ζωής…», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην Δήμητρα Καλφούντζο και στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου.

 

Read more