Άγριες Μέλισσες: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται
Το cast της σειράς αλλάζει στον επόμενο κύκλο
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται

Άγριες Μέλισσες: Την Πέμπτη 16 Ιουλίου ολοκληρώθηκε για το καλοκαίρι η τηλεοπτική σειρά που έκανε φέτος την έκπληξη.

Άγριες μέλισσες: Η ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο και η αγωνία του κοινού για τον δεύτερο κύκλο κορυφώνεται.

Ποιοι χαρακτήρες θα συνεχίσουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται λοιπόν;

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από τα δεκάδες spoiler που κυκλοφορούν, το κοινό στα νέα επεισόδια θα δει τους ήρωες πέντε χρόνια μετά από εκεί όπου θα τους αφήσει φέτος, με κάποιους από τους χαρακτήρες να αποχαιρετούν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο μυστηριώδης Θωμάς Κυπραίος, δεν θα βρίσκεται σε όλο τον δεύτερο κύκλο, με την αποκάλυψη να έχει γίνει από τον ίδιο. «Δεν θα είμαι στις «Αγριες Μέλισσες» του χρόνου. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτήν τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη του.

Απούσα από το σίριαλ θα είναι και η ταλαντούχα Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, που ενσαρκώνει τη Θεοδοσία. «Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι σε όλη την πρώτη σεζόν, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί πέρα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ενιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου κι εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου, ωστόσο», αποκάλυψε πρόσφατα.

Στη νέα σεζόν όμως θα υπάρχουν και νέες αφίξεις. Ένας άντρας θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα αναστατώσει τη ζωή της Ελένης Σταμίρη. Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Read more