Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά και αναστατώνει τη Δρόσω [pics]
Μπαίνει και αναστατώνει τη Δρόσω
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά και αναστατώνει τη Δρόσω [pics]

Άγριες Μέλισσες: Μια νέα άφιξη στην αγαπημένη σειρά αλλάζει λίγο τις ισορροπίες.

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και μαζί και τα καινούρια δεδομένα. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι το οποίο θα ταράξει τις ζωές των πρωταγωνιστριών.

Στο επεισόδιο 101 μπαίνει ως guest ο Λάμπρος Κωνσταντέας. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Ιορδάνη Αλεξανδρή.

Ποιος είναι ο Ιορδάνης Αλεξανδρής

Έμπορος υφασμάτων, από τη Ροδιά, επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία. Έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω. Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει. Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει. Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα.

Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή…

Read more