Άγριες Μέλισσες: Ποια από τις πρωταγωνίστριες αποχωρεί από τη σειρά [vid]
Ο ρόλος της έπρεπε να ολοκληρωθεί
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ποια από τις πρωταγωνίστριες αποχωρεί από τη σειρά [vid]

Άγριες Μέλισσες: Μια ακόμη αποχώρηση, μετά από αυτή του Γιάννη Στάνκογλου, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για γυναίκα πρωταγωνίστρια της σειράς που όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η παρουσία της ολοκληρώνεται αφού έτσι το θέλει το σενάριο.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η τηλεοπτική «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες»  μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε πως τη δεύτερη σεζόν δε θα βρίσκεται στη σειρά, καθώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται. Η ίδια τόνισε πως το τελευταίο επεισόδιο που θα τη δούμε θα προβληθεί το φθινόπωρο, καθώς ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί λόγω κορονοϊού στις αρχές της επόμενης σεζόν.

«Δεν θα είμαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες. Δε θα είμαι γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δεν γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό.

Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα πως έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου» τόνισε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Read more