Άγριες Μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη δοκιμάζονται – Η Ελένη πάει στη φυλακή [vid]
Οι αδελφές Σταμίρη σε νέες περιπέτειες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη δοκιμάζονται – Η Ελένη πάει στη φυλακή [vid]

Άγριες Μέλισσες: Η έμπνευση της σεναριογράφου της σειράς δεν έχει όρια και μας προσφέρει συνέχεια συγκινήσεις.

Άγριες Μέλισσες: Το φινάλε της σεζόν αναμένεται συγκλονιστικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού “TV O’ CLOCK” και ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, η Ελένη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το νόμο για τη δολοφονία του Σέργιου. Αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν και αποδείξεις!

Ο άνθρωπος που μισεί περισσότερο απ’ όλους την Ελένη είναι η Θεοδοσία, η οποία έχει την ευκαιρία να την καταστρέψει για πάντα. Η Θεοδοσία βρίσκει στα πράγματα του Γιάννου ένα γράμμα που είχε γράψει λίγο πριν βρεθεί κρεμασμένος και στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η ενοχή των αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου. Η Θεοδοσία, έχοντας στα χέρια της αυτό το αποδεικτικό στοιχείο, θεωρεί πως είναι η μοναδική φορά που μπορεί να καταστρέψει την Ελένη και να απαλλαγεί για πάντα από την παρουσία της. Έτσι, παραδίδει το γράμμα στην αστυνομία. Η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο, όταν η Ελένη συλλαμβάνεται ως ένοχη για τη δολοφονία του άντρα της.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στις «Άγριες Mέλισσες» και στη ζωή των αδελφών Σταμίρη θα γίνουν πράγματα που ούτε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Στον νέο κύκλο η Λενιώ απαλλάσσεται οριστικά από τη Θεοδοσία, αλλά θα χάσει και τα ίχνη της μικρότερης αδελφής της, της Δρόσως. Ουσιαστικά, ο νέος κύκλος θα μας δείξει τους ήρωες πέντε χρόνια μετά. Η Δρόσω θα τηρήσει τον λόγο της και θα δώσει το παιδί της στην Ασημίνα. Αμέσως μετά θα φύγει από το Διαφάνι για να ακολουθήσει το όνειρό της που είναι να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Μόνο που θα καταλήξει στα καταγώγια της Τρούμπας. Τη νέα της ζωή θα προσπαθήσει να την κρατήσει κρυφή από τις αδελφές της και από τους συγχωριανούς της, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Και όταν το μυστικό της αποκαλυφθεί, τότε είναι που θα έρθει η καταιγίδα και θα παρασύρει όλη την οικογένεια Σταμίρη.

Read more