Άγριες μέλισσες: O Νίκος Ψαρράς και η Θεοφανία Παπαθωμά ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια
Ο Σταμάτης διεκδικεί τα πάντα σαν να μην πέρασε μια μέρα
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες μέλισσες: O Νίκος Ψαρράς και η Θεοφανία Παπαθωμά ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια

Άγριες μέλισσες: Η νέα άφιξη στο Διαφάνι φέρνει καινούριες περιπέτειες και μπερδέματα με δυο ηθοποιούς να ξαναβρίσκονται τηλεοπτικά μετά από 20 χρόνια.

Άγριες μέλισσες: Οι συζυγικές περιπέτειες της Βιολέτας (Θεοφανία Παπαθωμά) και του Σταμάτη (Νίκος Ψαρράς) θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα την επόμενη σεζόν.

Ο Σταμάτης, ο σύζυγος της Βιολέτας, επιστρέφει στο Διαφάνι αποφασισμένος να συνεχίσει τη ζωή που έκανε πριν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαράς μίλησε στο Τηλέραμα και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς πήρε τον ρόλο.

Πώς προέκυψαν οι Άγριες μέλισσες;

«Από ένα τηλεφώνημα! Με πήραν γιατί έψαχναν να βρουν τον Σταμάτη. Πήγα, τους είδα, βρεθήκαμε και με τη Θεοφανία (Παπαθωμά) ύστερα από 20 χρόνια, που είχαμε παίξει μαζί στον «Μαύρο ωκεανό», πάλι στον ΑΝΤ1.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη συνάντηση και αυτό ήταν κάτι που ενδιέφερε πολύ την παραγωγή, να υπάρχει δηλαδή χημεία και να ταιριάζουν τα δύο πρόσωπα».

Τι μέρος του λόγου είναι ο Σταμάτης;

«Δεν είναι από τους πολύ θετικούς χαρακτήρες, αλλά κάθε φορά που καλείσαι να κάνεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, πρέπει να τον δικαιώσεις. Ο Σταμάτης εγκατέλειψε τα πάντα για να ζήσει έναν έρωτα με μια τραγουδίστρια. Τώρα επιστρέφει, μετά από 7 χρόνια, και είναι σαν να μην έλειψε ποτέ. Διεκδικεί το καφενείο, τη γυναίκα του, τη θέση του μέσα στο χωριό, ουσιαστικά κάνει σαν να μην έφυγε ποτέ… Ο Σταμάτης είναι ένας λούμπεν τύπος, ένας άνθρωπος πολύ γνώριμος στην ελληνική κοινωνία, καλοπερασάκιας, που κοιτάζει το τομάρι του και είναι αδίστακτος. Αυτοί μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επωφεληθούν οι ίδιοι».

Τι σας αρέσει περισσότερο στον ρόλο;

«Μου αρέσει που είναι ευθύς. Αυτό που σκέφτεται το λέει χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αυτό από τη μία τον κάνει θρασύ, από την άλλη όμως είναι και ανοιχτό βιβλίο»,

Πώς είναι η συνεργασία με τη Θεοφανία Παπαθωμά;

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυναντιέσαι με συναδέλφους, με ανθρώπους που έχεις περάσει πολύ ωραία, γιατί οι ρυθμοί της δουλειάς είναι πολύ γρήγοροι και, όταν είσαι με έναν γνώριμο συνάδελφο, έχεις αμέσως κερδίσει το 50%. Σου είναι οικείος».

Έχετε εργαστεί και σε τηλεοπτικές σειρές στο εξωτερικό. Τι διαφορές υπάρχουν με τις εδώ παραγωγές;

«Δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε γιατί τα μπάτζετ είναι εντελώς διαφορετικά. Οι δουλειές έξω έχουν πάρα πολλά χρήματα και απευθύνονται σε μια πολύ μεγάλη αγορά. Αν δουν οι συνάδελφοι του εξωτερικού ή τα μέλη του συνεργείου, τι καταφέρνουμε να κάνουμε εμείς στις δικές μας παραγωγές, θα υποκλιθούν πιστεύω!

Εδώ, κακά τα ψέματα, είμαστε μια μικρή αγορά. Τα πάντα είναι πολύ περιορισμένα.

Έχουμε διανύσει μια δεκαετία με πάρα πολλά στενέματα και, παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουμε, γιατί έτσι πρέπει να γίνεται».

Read more