Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς έρχεται και τα κάνει όλα… λίμπα [vid]
Ο επιτυχημένος ηθοποιός έρχεται στη σειρά και τα διεκδικεί όλα
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς έρχεται και τα κάνει όλα… λίμπα [vid]

Άγριες Μέλισσες: Τον Νίκο Ψαρρά υποδέχθηκαν στα γυρίσματα οι συντελεστές της σειράς, που από ότι φαίνεται ήρθε για να αναστατώσει το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες με το ρόλο του συζύγου της Βιολέτας, που επιστρέφει στο Διαφάνι και διεκδικεί το καφενείο και τη γυναίκα του.

«Είναι η δεύτερη μέρα σήμερα, χθες ξεκίνησα. Χθες τους τα έκανα λίμπα. Δεν περίμεναν στο Διαφάνι. Διεκδικώ τη γυναίκα μου, το καφενείο μου, τη ζωή μου εδώ. Έλειπα εφτά χρόνια γιατί ερωτεύτηκα. Τον Μιλτιάδη χαίρομαι… πολύ που τον βλέπω».

«Ο Γιώργος Γάλλος είναι πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που τον βλέπω. Όπως λέει και ο ίδιος, θα νικήσει ο καλύτερος. Είναι μαγκάκος ο Σταμάτης και πολύ εκδικητικός. Τα έχει κάνει μαντάρα και γυρίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Ένας πολύ καλός ηθοποιός με καλή διάθεση και χιούμορ που σίγουρα θα προσθέσει ένα ακόμη κίνητρο στους τηλεθεατές για να παρακολουθούν τη σειρά.

Read more