Άγριες Μέλισσες: O επεισοδιακός χωρισμός της Ελένης με τον Θωμά – Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά [vid]
Ένα ζευγάρι που μας απασχολεί πολύ
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: O επεισοδιακός χωρισμός της Ελένης με τον Θωμά – Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά [vid]

Άγριες Μέλισσες: H σειρά για φέτος θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου μετά από 125 επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, είναι πως η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν οριστικά και μεταξύ τους θα ακολουθήσει μια άγρια σύγκρουση. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο» του λέει και αργότερα συναντιέται με τον δάσκαλο, λέγοντάς του πως αποφάσισε να είναι μαζί του.

Ο Κυπραίος καταρρέει, αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου για να είναι μαζί. Δύσκολες στιγμές όμως θα ζήσει και η Ανέτ. Ο γιος της ο Μελέτης την «πουλάει» και τάσσεται με το μέρος του Δούκα σε όλα. Η Ανέτ καταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να κερδίσει τον γιο της.

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Ιουνίου

Ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Ασημίνας, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από την Δρόσω να χωρίσουν. Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα. Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, ένα τηλέφωνο θα τα ανατρέψει όλα.

Το φετινό τέλος της σειράς «Άγριες μέλισσες» θα γραφτεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο 125ο επεισόδιο, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβριο και για ακόμη 26 επεισόδια.

Read more