Άγριες Μέλισσες: Νέος χαρακτήρας σε έναν ρόλο «κλειδί»
Ένας νέος ηθοποιός που αποκτά σημαντικό ρόλο στη σειρά.
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Νέος χαρακτήρας σε έναν ρόλο «κλειδί»

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν σταματήσουν τα γυρίσματα των επεισοδίων της σειράς ένας νέος χαρακτήρας «εισέβαλε» στη σειρά που σύντομα θα είναι το πρόσωπο «κλειδί».

Άγριες Μέλισσες: Πρόκειται για τον «Δημητράκη», έναν νεαρό Διαφανιώτη, παλιό συμμαθητή του Κωνσταντή. Ποια είναι η ιστορία του; Έφυγε νωρίς από το χωριό του και πήγε στη Λάρισα, όπου προσπάθησε να εργαστεί ως ζωγράφος. Είναι ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες, που είχε μια πολύ δύσκολη παιδική εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη, τον Σέργιο και από άλλα αγόρια που τον βασάνιζαν, σε κάθε ευκαιρία.

Θα μπει και πάλι στη ζωή των συγχωριανών του όταν ο Κωνσταντής και ο Μελέτης ζητήσουν τη βοήθειά του για να παγιδεύσουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Κίτσος, είναι ένας ταλαντούχους ηθοποιός. Ξεκίνησε στα 18 του όταν μπήκε στη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί κι έπειτα δεν υπήρχε για εκείνον τίποτα άλλο στο μυαλό του παρά μόνο η τέχνη της υποκριτικής, την οποία εξελίσσει με κάθε του νέα συνεργασία.

Οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό του ηθοποιού στο facebook.

Read more