Άγριες Μέλισσες νέο επεισόδιο: Η κατάθεση της Ασημίνας στη δίκη της Ελένης φέρνει ανατροπές [vid]
Η δίκη της Ελένης συνεχίζεται
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες νέο επεισόδιο: Η κατάθεση της Ασημίνας στη δίκη της Ελένης φέρνει ανατροπές [vid]

Άγριες Μέλισσες νέο επεισόδιο: Η πολύκροτη δίκη του Διαφανίου με κατηγορούμενη την Ελένη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Άγριες Μέλισσες: Η δίκη της Ελένης συνεχίζεται με καταθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, στο δικαστήριο, ο Δούκας υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια. Ο Κυπραίος, ανήμπορος να τη βοηθήσει, πιέζει τη Δρόσω να πούνε τι πραγματικά έχει συμβεί.Θα δεχτεί η Δρόσω να ομολογήσει, για χάρη της αδελφής της; Η Βιολέτα υποχωρεί στις απαιτήσεις του Σταμάτη και δέχεται να του δώσει το καφενείο, για να βγει το διαζύγιο.

Ο Παναγιώτης, όμως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει κρυφά, με το σχέδιο του. Ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις.Ο κλοιός κλείνει γύρω από τον Κλεομένη που πιέζεται και ξεσπά στην Πηνελόπη. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης.

Όμως, η κατάθεση της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, θα ανατρέψει την κατάσταση.

Read more