Άγριες Μέλισσες: Μίνι φινάλε και αναμονή για τη νέα σεζόν [pics]
Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζον
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Μίνι φινάλε και αναμονή για τη νέα σεζόν [pics]

Άγριες Μέλισσες: Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

Άγριες Μέλισσες: Τι σχεδιάζουν οι υπεύθυνοι του καναλιού και οι δημιουργοί της σειρά του Ant1 για φέτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», σχεδιάζεται ένα μίνι φινάλε για φέτος και οι μεγάλες ανατροπές θα έρθουν τη νέα σεζόν. Ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρεί μετά το τέλος του πρώτου κύκλου και την ολοκλήρωση των 150 επεισοδίων. Η προβολή της δραματικής σειράς εποχής έχει σταματήσει στο 89ο επεισόδιο αλλά κανείς δεν γνωρίζει αυτήν τη στιγμή πότε θα επιστρέψουν οι συντελεστές στα γυρίσματα. Το μόνο βέβαιο είναι πως ενώ ο προγραμματισμός για φέτος ήταν η πρώτη σεζόν να κλείσει στο 150ό επεισόδιο, τον Ιούνιο, αυτός δεν θα υλοποιηθεί.

Έτσι λοιπόν, σχεδιάζεται ένα μίνι φινάλε των «Αγριων Μελισσών, εφόσον φυσικά αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και αναχαιτιστεί η πανδημία του κορονοϊού, και το κανονικό τέλος του πρώτου κύκλου θα γίνει την επόμενη σεζόν – ίσως και προς το τέλος του 2020. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος που θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια αργότερα. Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αποχωρεί μέχρι την κανονική ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου από τη σειρά. Θα συμμετάσχει, δηλαδή, στο σύνολο των αρχικών 150 επεισοδίων.

Επίσης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΑΝΤ1, η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και οι συνεργάτες της δεν έχουν ακόμη αποφασίσει τι θα πράξουν στο φινάλε των 150 επεισοδίων σχετικά με τις πλοκές και τους χαρακτήρες της σειράς. Μάλιστα, κάποιες από τις ιστορίες που είχαν ήδη γραφτεί ενδέχεται να διαφοροποιηθούν με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Η σειρά του Ant1 σημειώνει μεγάλη επιτυχία γιατί εκτός από το πολύ καλό καστ, βασίζεται σε ένα καλογραμμένο σενάριο που δεν γίνεται γραφικό, αναμενόμενο ή τραβηγμένο. Η Μελίνα Τσαμπάνη και όλη η συγγραφική ομάδα (Θωμάς Τσαμπάνης, Βάσια Καρυτινού, Βαγγέλης Νάσης, Πέτρος Καλκόβαλης) στήνουν εξαιρετικά και τους χαρακτήρες και τα γεγονότα.

Read more