Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια της Θεοδοσίας φτάνει στα άκρα – Αφήνει τη Λενιώ να πεθάνει
Η ζήλια την μεταμόρφωσε
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια της Θεοδοσίας φτάνει στα άκρα – Αφήνει τη Λενιώ να πεθάνει

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοδοσία φτάνει στα άκρα λόγω του διαζυγίου με τον Λάμπρο και ξεσπάει στη Λενιώ.

Άγριες Μέλισσες: Το μίσος της για την Ελένη είναι τόσο μεγάλο και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον άντρα που αγαπά.

Έτσι, σε μια τυχαία συνάντηση μαζί της, η Θεοδοσία την αιφνιδιάζει και ορμάει για να τη δείρει: «Μου έκλεψες τον άντρα! Εξαιτίας σου με χωρίζει! Μου χάλασες το σπίτι και τον γάμο μου», φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση και χτυπάει, την Ελένη, η οποία προσπαθεί να προστατευτεί! Κάνοντας βήματα πίσω, ξαφνικά καταλήγει στον γκρεμό γεμάτη αίματα να αργοπεθαίνει!

Η Θεοδοσία σκέφτεται να κατέβει να τη βοηθήσει. Σύντομα όμως το μετανιώνει και σκέφτεται πως με το να πεθάνει η Ελένη, η ίδια θα έχει για πάντα δικό της τον Λάμπρο! Έτσι φεύγει χωρίς να πει κουβέντα σε κανέναν! Οι ώρες περνούν και η Ελένη συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη, γεγονός που ανησυχεί τη Δρόσω, αλλά και τον Φανούρη με τον Κυπραίο που βγαίνουν να την ψάξουν. Τη βρίσκουν ημιλιπόθυμη στον γκρεμό και τη μεταφέρουν στο χωριό.

Η Ρίζω τρέχει κοντά της για να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να συνέλθει η Ελένη. Εκεί φτάνει και ο Λάμπρος που έχει μάθει τα νέα. Ο Θωμάς τον βλέπει και τον ρωτάει: «Τι κάνεις εδώ, δάσκαλε;» και ο Λάμπρος του απαντάει: «Ήρθα να δω την Ελένη, πώς είναι».

Ο Κυπραίος τον εμποδίζει να ανέβει τα σκαλιά και του λέει: «Η Ελένη είναι καλά, δεν χρειάζεται άλλη βοήθεια! Έχει δίπλα της όσοι τη νοιάζονται πραγματικά! Μπορείς να φύγεις», και η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους γίνεται ξανά τεταμένη.

Αργότερα στο σπίτι φτάνει και η Θεοδοσία, που δείχνει τάχα πως ενδιαφέρεται για την Ελένη. Όταν όμως οι δύο γυναίκες μένουν μόνες τους, οι μάσκες πέφτουν και η Θεοδοσία παραδέχεται στην αντίζηλό της: «Επίτηδες σε άφησα να πεθάνεις! Σε προτιμώ νεκρή… Λιγότερο κακό θα μου κάνεις! Φταις για όλη τη δυστυχία μου, επειδή χάνω τον άντρα μου! Δεν θα είστε ποτέ μαζί! Όσο ζω θα ζείτε μέσα στη δυστυχία κι εσείς όπως κι εγώ».

Στη συνέχεια, η Θεοδοσία συνειδητοποιεί πως έχασε τον σταυρό της στο σημείο που έπεσε η Ελένη και πηγαίνει να τον ψάξει. Μόνο που το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί! Η Θεοδοσία κανονίζει μια συνάντηση με δικηγόρους για το διαζύγιο, αλλά εκεί ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Read more