Άγριες Μέλισσες: Η πιο δύσκολη σκηνή – Με το ζόρι τη γύρισαν λόγω γέλιου [vid]
Στιγμές έντασης αλλά και γέλιου
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η πιο δύσκολη σκηνή – Με το ζόρι τη γύρισαν λόγω γέλιου [vid]

Άγριες Μέλισσες: Για μια ιδιαίτερη σκηνή που γύρισαν στη σειρά μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης.

Άγριες Μέλισσες:  «Τι σόι άντρας είσαι εσύ;».

Αυτή η ατάκα προκάλεσε το νευρικό γέλιο στους πρωταγωνιστές της σειράς. Παρ’ όλο που η σκηνή ήταν πολύ έντονη οι πρωταγωνιστές δυσκολεύτηκαν να γυρίσουν γιατί είχαν ξεσπάσει σε νευρικό γέλιο αφού τους ήρθε στο μυαλό ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για περιστατικό το οποίο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ο Δημήτρης Σαμόλης ή αλλιώς, ο τηλεοπτικός «γιατρός Βασταρδής» ο οποίος διεκδικούσε τη «Θεοδοσία».

«Θα τολμήσω να πω ότι η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη ως τώρα επαγγελματικά. Ήρθαν οι Άγριες Μέλισσες που ήταν πολύ σημαντικό κι ένας ρόλος που αγάπησα και αγαπώ πάρα πολύ. Και μέσα από αυτό γνώρισε και τη μουσική μου το ευρύ κοινό», ξεκίνησε. Και συνέχισε: «Είχα μια σκηνή με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον Λάμπρο, που του λέω, Μου προξενεύεις τη γυναίκα σου; Τι σόι άντρας είσαι εσύ;. Και μας ήρθε στο μυαλό το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο και ήταν και το πρώτο μου γύρισμα, οπότε δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο ξεψαρωμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

Οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία για φέτος στις 16 Ιουλίου, με το τέλος όμως του κύκλου να προβάλλεται από Σεπτέμβριο. Οι αλλαγές αυτές έγιναν λόγω της αναγκαστικής διακοπής που επιβλήθηκε για τον έλεγχο της πανδημίας.

Τα γυρίσματα όμως συνεχίζονται πυρετωδώς, με μια μικρή διακοπή για το καλοκαίρι ώστε να υπάρχει «στοκ» επεισοδίων αν τα πράγματα οδηγηθούν και πάλι σε lockdown.

Read more