Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών διαλύεται
Καταιγιστικές οι εξελίξεις
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών διαλύεται

Άγριες Μέλισσες: Η ολοκληρωτική διάλυση της μεγάλης οικογένεια των Σεβαστών έφτασε.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θα είναι ανήμποροι να αντιδράσουν μετά τις νέες εξελίξεις.

Η άλλοτε κραταιά οικογένεια Σεβαστού πρόκειται να διαλυθεί στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, ο Κωνσταντής, ο οποίος, όταν αποκαλύπτεται η σχέση του με τη Δρόσω, δέχεται πόλεμο τόσο από την οικογένειά του όσο και από την Ελένη, προκειμένου να χωρίσει.

Τότε, όμως, αποφασίζει να ρίξει ακόμη μία μεγαλύτερη βόμβα. Αποκαλύπτει σε όλους πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή και αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία με αρχηγό την Ελένη για να τον αντιμετωπίσει. Η σύγκρουση στις Άγριες Μέλισσες είναι σφοδρή και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Νικηφόρος μετανιώνει που εμπιστεύτηκε ξανά τον πατέρα του προδίδοντας την εμπιστοσύνη των μελών του συνεταιρισμού.

Η Μυρσίνη επιστρέφει από το νοσοκομείο και όταν μαθαίνει ότι ο Κωνσταντής έμπλεξε με μια Σταμίρη εξοργίζεται. Κι ενώ ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του, ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί να αντιδράσει, ορκίζεται όμως εκδίκηση στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Μάρκος, ο πεθερός της Πηνελόπης, την πιάνει στα πράσα με τον Μελέτη. Η κοπέλα θέλει να δώσει εξηγήσεις στον πεθερό της, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει στον γιο του όσα είδε. Την άλλη μέρα, η Πηνελόπη εξομολογείται στον Αλέξη πως τον απάτησε και φιλήθηκε με τον Μελέτη. Η αντίδραση, όμως, του εισαγγελέα στις Άγριες Μέλισσες είναι άμεση. Τινάζει τον γάμο τους στον αέρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες και της ζητάει να χωρίσουν.

Η Πηνελόπη προσπαθεί να κρύψει από την οικογένειά της τον πραγματικό λόγω χωρισμού της. Σύντομα μαθαίνουν όλοι την σκληρή αλήθεια . Η οικογένεια Σεβαστού είναι πια διαλυμένη στις Άγριες Μέλισσες.

Read more