Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αποκαλύπτει τις «εκπλήξεις» στα νέα επεισόδια της σειράς
Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για την Δρόσω
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αποκαλύπτει τις «εκπλήξεις» στα νέα επεισόδια της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω της αγαπημένης σειράς, μίλησε για τις εξελίξεις του σίριαλ, σε συνέντευξή της στον Αλέξη Μίχο και το Tv Έθνος.

Άγριες Μέλισσες: H πρωταγωνίστρια τη σειράς μίλησε για το μέλλον του επιτυχημένου σίριαλ ενώ απάντησε αινιγματικά για το αν και η ίδια θα συνεχίσει να βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο. Όπως ήταν φυσικό τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι εξελίξεις για το μέλλον της σειράς προσαρμόζονται στις συνθήκες.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Δανάη Μιχαλάκη στο Tv Έθνος.

-Όταν σε ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παγώνουν, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

Το περίμενα ότι θα γίνει και έτσι έπρεπε. Αυτό ήταν το σωστό.

-Έχετε ενημέρωση από την παραγωγή πότε υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψετε και πάλι στο πλατό;

Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία μας έχουν λείψει, αλλά προτεραιότητα μας είναι η υγεία μας αλλά και των γύρω μας.

-Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως το φετινό φινάλε της σειράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που προγραμματιζόταν και κάποιες εξελίξεις θα μεταφερθούν τελικά για του χρόνου. Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;

Όλα έχουν “παγώσει” τώρα και λόγω αυτού τα πράγματα έχουν μείνει πίσω. Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι η Μελίνα Τσαμπάνη και οι υπόλοιποι σεναριογράφοι θα μας εκπλήξουν.

-Ισχύει πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς, όποτε κι αν αυτός ξεκινήσει, θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια μετά;

Εμείς οι ηθοποιοί μαθαίνουμε τις εξελίξεις της σειράς μόνο όταν παίρνουμε τα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρω πώς η Μελίνα έχει φανταστεί τους ήρωες της, πώς θα χαράξει τον δρόμο τους και ποιες εκπλήξεις τους επιφυλάσσει.

-Εσύ έχεις συμφωνήσει τη συμμετοχή σου στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Οι συζητήσεις των καναλιών με τα τηλεοπτικά πρόσωπα συνήθως γίνονται αυτήν την εποχή, όμως η σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας έχει “παγώσει” τα πάντα, όλα έχουν πάει πίσω.

-Ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου. Πιστεύεις πως το τέλος του ρόλου του Θωμά Κυπραίου, όποιο κι αν είναι αυτό θα επηρεάσει καταλυτικά τις εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες”;

Καθημερινά κυκλοφορούν πολλά “σενάρια” για τη σειρά. Όπως έχεις δει και εσύ, πολλά από αυτά έχουν παραμείνει “σενάρια”. Δεν έχω ενημερωθεί αν ο Θωμάς Κυπραίος ολοκληρώνει την πορεία του στο φινάλε του πρώτου κύκλου, όπως και δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί αυτός ο ρόλος στα νέα επεισόδια.

Read more