Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της και συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό [vid]
Η Κάτια Δανδουλάκη στους δραματικούς ρόλους που της ταιριάζουν
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της και συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό [vid]

Άγριες Μέλισσες: Εδώ και καιρό περιμένουμε να γίνουν οι αποκαλύψεις στην Ανέτ για το όνομα της οικογένειας που έχει υιοθετήσει το παιδί της.

Άγριες Μέλισσες: Στο επεισόδιο της Πέμπτης 4/6 ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει;

Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας.

Θα υποχωρήσει, τελικά, στις πιέσεις του; Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα, του Ιορδάνη, για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρεθεί, τελικά, λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Η σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο ήταν όταν έμαθε η Ανέτ έμαθε ότι είναι ο Μελέτης είναι γιος της. Στο επόμενο επεισόδιο ο αδερφός της, ο Δούκας θα παραδεχθεί ότι όντως είναι ο γιος της.

Read more