Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη σειρά ο Κυπραίος
Η συμμετοχή του στο σίριαλ έχει συζητηθεί πολύ
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη σειρά ο Κυπραίος

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Σε συνέντευξη του ο ηθοποιός μιλάει για το μέλλον του στη σειρά.

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Στάνκογλου: Στο Tv Έθνος και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή την επιστροφή στα γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες” μετά την αναγκαστική διακοπή από την πανδημία του κορονοϊού. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αφήνει, μέσα σε όλα, ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο σίριαλ και τη νέα χρονιά.

Συζητήθηκε πολύ η φερόμενη αποχώρηση σου από τη σειρά στον δεύτερο κύκλο. Τι συμβαίνει τελικά;

Είναι πολύ καθαρό το πράγμα. Πέρυσι το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε για τη σειρά ήξερα πως θα κάνω 140 επεισόδια. Δεν είχαμε συζητήσει τι θα γίνει στη συνέχεια και ξέροντας πως η Μελίνα ήθελε να δώσει μια κατάληξη στην ιστορία του Θωμά Κυπραίου αλλά και εγώ, έχοντας προγραμματίσει παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει εξ αρχής αυτή την συμφωνία. Τώρα που πολλά πράγματα έχουν ακυρωθεί θεατρικά, θα δούμε τι θα γίνει και τηλεοπτικά.

Οπότε το θέμα είναι ανοιχτό…

Ναι, είναι ανοιχτό και σε αυτό το σημείο το έχουμε αφήσει τώρα και με τον παραγωγό, τον κ. Καραγιάννη. Στα 140 επεισόδια που σου προανέφερα θα συμμετάσχω σίγουρα. Ανεξαρτήτως του πότε θα προβληθούν, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα κάποια επεισόδια πιθανόν να πάνε για το φθινόπωρο.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση για τη συμμετοχή σου στη σειρά;

Καταρχήν το πολύ καλογραμμένο σενάριο. Επίσης η παρουσία του σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου. Εξαιρετικός σκηνοθέτης, εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Είχαμε επαφή, μου πρότεινε τον ρόλο και με εξίταρε. Στην αρχή βέβαια είχα το θέμα ότι η σειρά είναι καθημερινή, γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Όταν έμαθα και τους υπόλοιπους συντελεστές δεν άργησα να πω το “ναι”. Πίστεψα εξαρχής στις “Άγριες Μέλισσες”.

Σε φόβισε το πώς θα πάει η σειρά, με δεδομένο ότι από τη μία είχαμε ηθοποιούς με πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση όπως εσύ και από την άλλη νέους ηθοποιούς με κυρίως θεατρικό υπόβαθρο;

Καθόλου! Το αντίθετο. Έχει ανάγκη η τηλεόραση από φρέσκα πρόσωπα και μιλάμε για εξαιρετικούς ηθοποιούς, με σημαντική παρουσία στο θέατρο και συνεργασίες. Τι πιο όμορφο να παίζει με ηθοποιούς όπως η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου και ο Γιώργος Γάλλος; Και πολλοί ακόμη… Και φυσικά τα νέα παιδιά έχουν εξαιρετικό ταλέντο και είναι προσηλωμένα στο στόχο του.

Read more