Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Βόσκαρη – Η θεία δίκη
Δύσκολα τα πράγματα για τον διευθυντή των φυλακών
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τέλος του Βόσκαρη – Η θεία δίκη

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του βασανιστή της Ελένης δεν είναι μακριά.

Άγριες Μέλισσες: Οι σεναριογράφοι φαίνεται πως ετοιμάζουν μια ανατρεπτική έξοδο για τον Βόσκαρη.

Ένα τέλος σοκαριστικό και σκληρό όπως και ο ίδιος. Μέχρι τώρα έχουν ακουστεί πολλά για το θέμα και κυρίως  ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές όπου θα καταλήξει. Αλλά η κάθαρση δεν θα έρθει έτσι εύκολα.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου, ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο στις Άγριες Μέλισσες.

Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία! Ίσως για πρώτη φορά στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.

Read more