Άγριες Μέλισσες επιστροφή: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς
Οι ρόλοι της σειράς είναι γραμμένοι με μεγάλη προσοχή
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες επιστροφή: Ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς

Άγριες Μέλισσες επιστροφή: Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε σε συνέντευξή της για τη σειρά.

Άγριες Μέλισσες επιστροφή: Στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία αποκάλυψε πως οι Άγριες Μέλισσες θα ξεκινήσουν γυρίσματα, άνευ απροόπτου στα μέσα Μαϊου και μάλιστα σε χώρους που έχουν απολυμανθεί με προσοχή, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσω ολοταχώς για Διαφάνι, Κατερίνα;

Πρόσω ολοταχώς! Διακόπηκαν απότομα τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε στο Διαφάνι με μεγάλη λαχτάρα. Έχουμε αγαπήσει όλοι μας πάρα πολύ αυτή τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα. Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας, Γιώργος Καραγιάννης, αυτά θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα Μαϊου, σε χώρους που πρέπει να σου πω ότι έχουν απολυμανθεί με προσοχή.

Όταν σου πρότειναν να συμπράξεις στη σειρά, είχες μυριστεί ότι θα σαρώσει ή όχι;

Από τη στιγμή που συναντήθηκα με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και περάσαμε μαζί ένα τρίωρο, στο οποίο μου περιέγραψε όσα σχεδίαζαν με την ικανότατη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη, αισθάνθηκα πως “μαγειρεύεται” κάτι ξεχωριστό. Όταν πια διάβασα τα δέκα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα πως ετοιμάζεται μια εξαιρετική δουλειά με γερή διανομή. Υπάρχει ένα συναρπαστικό σενάριο με πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, με πολύ σασπένς.

Εν αρχή ην ο λόγος και το σενάριο της σειράς είναι αναμφίβολα ο μεγάλος άσος της. Υπάρχουν χαρακτήρες φτιαγμένοι με προσοχή και όχι ρόλοι επιφανειακά και επιδερμικά γραμμένοι. Από την άλλη, υπάρχει ένα σκηνοθέτης με όραμα, που δουλεύει με κινηματογραφική δεινότητα και καθοδηγεί άψογα τους ηθοποιούς του. Είμαι πραγματικά ευτυχής που υπάρχω σε αυτή τη σειρά και θεωρώ μεγάλο δώρο το ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού που παίζω.

Read more