Άγριες Μέλισσες: Ένας ακόμα σπουδαίος ηθοποιός προστίθεται στο καστ της σειράς [vid]
Νέα πρόσωπα, νέες περιπέτειες
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ένας ακόμα σπουδαίος ηθοποιός προστίθεται στο καστ της σειράς [vid]

Άγριες Μέλισσες: Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 έχει συγκεντρώσει πληθώρα σπουδαίων ηθοποιών, νεώτερων αλλά και παλαιότερων.

Άγριες Μέλισσες: Ένας σπουδαίος ηθοποιός, που έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση θα προστεθεί στους χαρακτήρες της σειράς.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, ο ηθοποιός θα παίξει έναν μεγαλοτραπεζίτη. Θα λέγεται Σωκράτης Θέμελης και ο ρόλος θα έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα επόμενα επεισόδια.

Ο Χάρης Σώζος είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει τα πάνω κάτω. Η επιστροφή του στην τηλεόραση μετά από καιρό, σε συνδυασμό με την επιτυχία του σίριαλ σίγουρα θα «απογειώσει» την πλοκή αλλά και την τηλεθέαση.

Ο Χάρης Σώζος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και έχει συμμετάσχει σε πολλές και δημοφιλείς σειρές, ενώ έχει πρωταγωνιστήσεις σε κινηματογραφικά έργα και θεατρικές παραστάσεις. Η τελευταία φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 το 2018 στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» ενώ αξέχαστη είναι η συμμετοχή του στο «Δις Εξαμαρτείν», στους «Δυο Ξένους» αλλά και στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Read more