Άγριες Μέλισσες: Ένα ερωτικό καλοκαίρι στο Διαφάνι
Η εξωσυζυγική σχέση Κυπραίου Μυρσίνης τι τέλος θα έχει;
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Ένα ερωτικό καλοκαίρι στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Τι πρόκειται να συμβεί στα ζευγάρια της αγαπημένης σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Οι ερωτικές εξελίξεις παρουσιάζουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Έτσι ας διαβάσουμε τι γράφει ο Βασίλης Ανδριτσάνος στο Τηλέραμα για τις ερωτικές εξελίξεις στο Διαφάνι.

Ελένη – Θωμάς

Στην καρδιά της Ελένης θα προσπαθήσει να μπει και πάλι ο Θωμάς. Η Ελένη δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι τον εμπιστεύθηκε, του άνοιξε την καρδιά της, πείστηκε ότι μπορούν να έχουν μια καλή ζωή οι δυο τους και τελικά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκκλησία για τον γάμο τους. Φυσικά δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι αυτός ο άντρας και τι είναι ικανός να κάνει. Αρχικά ενώ θα κρατήσει τον Θωμά σε απόσταση, στην πορεία θα ζηλέψει τη σχέση του με τη Μάρθα, θα λυγίσει και θα τον βάλει και πάλι στη ζωή της, παρά τις αντιδράσεις του Λάμπρου που θεωρεί πως έχει έρθει η στιγμή η Ελένη και εκείνος να είναι μαζί. Όμως η στιγμή τους δεν έχει έρθει ακόμη, όχι τουλάχιστον μέχρι όλοι να ανακαλύψουν ποιος πραγματικά είναι ο Θωμάς Κυπραίος, έστω κι αν ο Λάμπρος κινδυνέψει ακόμη και να χάσει τη ζωή του από αυτή την αποκάλυψη.

Λάμπρος – Θεοδοσία

Μόλις ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση ανάμεσα στη γυναίκα του και τον γιατρό της καταλαβαίνει πως αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενε για να ξεμπλέξει από αυτόν τον γάμο όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να διεκδικήσει την Ελένη. Από την πλευρά της η Θεοδοσία θεωρεί πως με τον γοητευτικό γιατρό Βασταρδή θα έχει κι εκείνη μια ευκαιρία στην ευτυχία. Μαθαίνοντας όμως πως εκείνος είναι παντρεμένος καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να μπλέξει και πάλι σε μια παρόμοια ιστορία, ενώ δεν αλλάζει γνώμη ούτε όταν εκείνος της δείχνει τα χαρτιά του διαζυγίου του. Επιλέγει λοιπόν να παλέψει για τον γάμο της με τον Λάμπρο περισσότερο από εγωισμό για να μην τον αφήσει να τρέξει στην αγκαλιά της Ελένης. Ο Λάμπρος όμως πια δεν τη θέλει και της ζητά διαζύγιο, κάτι που η Θεοδοσία δεν φέρεται διατεθειμένη να συναινέσει!

Ασημίνα – Νικηφόρος

Η απόφαση της Ασημίνας να εμφανίσει εκείνη το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου σαν δικό της και να το μεγαλώσει μαζί με τον άντρα της αναπόφευκτα θα φέρει κοντά το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι. Αρχικά τουλάχιστον. Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να παλέψει για τον άντρα της και να του θυμίσει όλες τις καλές τους στιγμές. Ο Νικηφόρος, που έχει κάνει τη λαδιά του, θυμάται ξανά τους λόγους για τους οποίους ερωτεύθηκε τη γυναίκα του και ξεχνά τις άσχημες στιγμές και την κακία της. Μέχρι τη στιγμή όμως που θα ζηλέψει που η Δρόσω δείχνει να προχωρά τη ζωή της…

Δούκας – Μυρσίνη

Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα το άγνωστο και βρώμικο παρελθόν της Μυρσίνης, ένα παρελθόν που ούτε ο ίδιος γνώριζε. Για πρώτη φορά ο Σεβαστός βλέπει τη γυναίκα του με άλλο μάτι, δεν την εμπιστεύεται και θεωρεί πως ό,τι κι αν λέει είναι ψέμα. Ο γάμος τους θα περάσει από χιλιάδες κύματα και θα κινδυνέψει να καταρρεύσει, όμως η Μυρσίνη δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα. Δεν έχει μάθει να χάνει και δεν πρόκειται να το μάθει ούτε τώρα…

Μιλτιάδης – Βιολέτα

Ηρεμία στο τοπίο και θάλασσα λάδι για τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα. Το ζευγάρι που ξεκίνησε δειλά τη σχέση του πνέει σε πελάγη ευτυχίας και το άμεσο μέλλον προμηνύεται γλυκό και όμορφο. Η Βιολέτα βρήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό ένα λιμάνι για να αράξει, ενώ και ο Μιλτιάδης χαλάρωσε μετά από τόσα χρόνια μοναξιάς και θλίψης για τη ζωή που δεν έζησε. Η επιστροφή του πρώην άντρα της Βιολέτας όμως απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

Παγώνα – Τόλλιας

Η επιλόχειος κατάθλιψη της Παγώνας την ανάγκασε να τραπεί σε φυγή και να παρατήσει τον άντρα και τα παιδιά της. Ο Τόλλιας ζήτησε τη βοήθεια των γυναικών του χωριού και πριν καλά καλά το καταλάβει έβαλε την Ουρανία στην καρδιά του. Η επιστροφή της Παγώνας στο Διαφάνι έφερε τα πάνω κάτω. Αφού ανακάλυψε τι είχε παιχτεί ανάμεσα στον άντρα και την κολλητή της αποφάσισε να παλέψει για τον γάμο της και να μην αφήσει τίποτα και κυρίως κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Ο Τόλλιας συνειδητοποιεί τώρα ότι η Ουρανία είναι η γυναίκα της ζωής του και εκτιμά αυτά που τους ενώνουν, την οικογένεια και τα παιδιά τους. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως παραμένει η Ουρανία και τα όσα όμορφα ένιωσε για εκείνη…

Πηνελόπη – Κλεομένης

Ένας γάμος που βασίστηκε στο ψέμα! Όταν η Πηνελόπη πήρε την απόφαση να παντρευτεί τον Κλεομένη πίστευε μέσα της πως θα έκανε τον γάμο της να πετύχει και έτσι να ξεχάσει και τον Μελέτη, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Τώρα η κόρη του Δούκα καλείται να πληρώσει τη λάθος επιλογή που έκανε. Μπορεί μεν ο Κλεομένης να μην είναι αυτός που όλοι ήθελε να πιστέψουν ότι είναι και μπορεί να πιαστεί και στα πράσα χάρη στο σχέδιο του Μελέτη και του Κωνσταντή με τον Δημητράκη, όμως ο γάμος αυτός δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι απλά και εύκολα. Η Πηνελόπη θα παραμείνει σαν μια φυλακισμένη πριγκίπισσα μέχρι τη στιγμή που ο Μελέτης θα κινήσει γη και ουρανό για να την απελευθερώσει και να την κάνει και πάλι δική του!

Ρίζω – Προύσαλης

Η προξενήτρα του χωριού πιάστηκε στη… φάκα της! Τι κι αν τόσο καιρό η κυρά Ρίζω προσπαθούσε να αποκαταστήσει τον Ενωμοτάρχη; Στο σπίτι του έβαζε γυναίκες για να δει τις αντιδράσεις τόσο εκείνου, όσο και της μητέρας του με στόχο να τον ντύσει γαμπρό. Εκείνο που δεν κατάλαβε ούτε εκείνη, ούτε φυσικά και εκείνος είναι το ότι αυτή η κατάσταση τους έφερε πιο κοντά. Όσο περνά ο καιρός οι δυο τους θα καταλάβουν πως ίσως τελικά και να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον! Και με τις ευλογίες της μαμάς! Τα σκαλιά της εκκλησίας μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζουν.

Read more