Άγριες Μέλισσες: Εν εξάλλω – Το backstage από τα γυρίσματα [vid]
Τι περιμένει τις αδελφές στο μέλλον
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Εν εξάλλω – Το backstage από τα γυρίσματα [vid]

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά τελείωσε για το καλοκαίρι αλλά τα γυρίσματα συνεχίζονται για λίγο ακόμα.

Άγριες Μέλισσες: Μέχρι να πάνε όλοι διακοπές στις αρχές Αυγούστου τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα μέσα στον Αύγουστο οι ηθοποιοί θα επιστρέψουν και πάλι για να συνεχίζουν. Φαίνεται όμως ότι περνούν πολύ όμορφα και το διασκεδάζουν. Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, για του λόγου το αληθές ανέβασε ένα βίντεο με τον Γιάννη Στάνκογλου να λέει με ύφος Κυπραίου «Γράφεις τα τελευταία μου γυρίσματα; Επειδή τελειώνω;», ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης «Άγριες Μέλισσες Εν Εξάλλω».

Τι αναμένεται να δούμε από Σεπτέμβριο όμως στη σειρά;

Ανατροπές και ένα δυνατό ξεκίνημα προμηνύεται για τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

Βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 η Ελένη θα βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του Σέργιου Σεβαστού -από την πρώτη στιγμή είχε πει στις αδελφές της ότι θα πάρει επάνω της τον φόνο. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MyTv το μίσος και η ζήλια που τρέφει η Θεοδοσία για την Ελένη, δεν της αφήνουν περιθώριο να μην τις καταδώσει.

Η Θεοδοσία θα παραδώσει το γράμμα του Γιάννου που περιγράφει τον φόνο από τα χέρια των αδελφών Σταμίρη στον ενωμοτάρχη. Ο Προύσαλης για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με χειροπιαστές αποδείξεις για τον φόνο του Σέργιου και σοκάρεται. Είχε υποσχεθεί να προστατεύσει τις αδελφές Σταμίρη όταν έμειναν ορφανές, αλλά μπροστά στην κατηγορία του φόνου, δεν μπορεί να κρατήσει την υπόσχεσή του. Ωστόσο, η Ελένη αναμένεται να αποδείξει για ακόμη μία φορά την αγάπη και την αφοσίωση που έχει για τις αδελφές της.

Η Ελένη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τον φόνο του Σέργιου προκειμένου να σώσει την Ασημίνα και την Δρόσω. Όλο το Διαφάνι είναι σοκαρισμένο από την αποκάλυψη πως σκότωσε τον άντρα της την πρώτη νύχτα του γάμου. Η Ελένη θυσιάζεται για τις αδελφές της και μπαίνει μόνο εκείνη στη φυλακή. Θεωρεί πως η ίδια ευθύνεται που ο Σέργιος μπήκε στο σπίτι τους και είχε αυτή την κατάληξη. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι σοκαρισμένες, αλλά ελπίζουν να καταφέρει η Ελένη να αθωωθεί.

Read more