Άγριες Μέλισσες: Εκρηκτικό φινάλε για το 2020 – Τι θα γίνει από Ιανουάριο [vid]
Φινάλε για το 2020 που αφήνει εκκρεμότητες για τη νέα χρονιά
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Εκρηκτικό φινάλε για το 2020 – Τι θα γίνει από Ιανουάριο [vid]

Άγριες Μέλισσες: Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, πρόκειται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, το οποίο θα είναι σίγουρα καθηλωτικό.

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά θα επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα είναι καθηλωτικές. Αποκαλύψεις, αντιπαραθέσεις και κάθαρση στα τελευταία επεισόδια της χρονιάς.

Η Ελένη, έχει πλέον καταλάβει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Λάμπρος από την άλλη, προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά εκείνη αποφεύγει να του πει το οτιδήποτε για τα έξι εφιαλτικά χρόνια που πέρασε στη φυλακή. Οι εφιάλτες της όμως δεν λένε να την εγκαταλείψουν και αποφασίζει να μοιραστεί το μεγάλο της μυστικό με τη Δρόσω. Από την άλλη, ο Προύσαλης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όρια του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα, την ώρα που ο Λάμπρος ανήσυχος με την συμπεριφορά της Ελένης συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Ο χειρότερος εφιάλτης του παίρνει σάρκα και οστά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, και χωρίς να χάνει χρόνο ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση για να ζήσουν ήρεμοι μακριά από τα προβλήματα.

Κι ενώ η Ελένη δεν νιώθει έτοιμη να φύγει από τον τόπο της, ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντηση του. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι, Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στη φόρα, και. μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσει τίποτα όρθιο. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Λάμπρο και στον Βόσκαρη όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο θα βαφτεί με αίμα, θέτοντας βάση για τα όσα θα διαδραματιστούν στα νέα επεισόδια της σειράς που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ, μετά την επιστροφή της Δρόσως, η Ασημίνα εκτός του ότι φοβάται πως η αδερφή τις θα διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο, τρέμει στη σκέψη να ξυπνήσει ξανά το πάθος της για τον Νικηφόρο. Η απόγνωση την ρίχνει στο ποτό, αλλά και στην αγκαλιά του Μπάμπη, με τον οποίο κάνουν κρυφό δεσμό. Ο Νικηφόρος όμως από την άλλη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη και πλέον ο δεσμός τους βγαίνει στην επιφάνεια. Σαν να μην φτάνει αυτό, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του Σέργιου. Η εξέλιξη αυτή κάνει την Ασημίνα έξαλλη, και δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά και τις παραινέσεις ταυ Νικηφόρου.

Το φινάλε λοιπόν, θα είναι εντυπωσιακό και με την επιστροφή της σειράς τη νέα χρόνια αναμένουμε και την επιστροφή κάποιων ηθοποιών στο σίριαλ.  Όπως έχει ακουστεί από καιρό και επιβεβαίωσε Στη φωλιά των Κου Κου η Δήμητρα Καλφούντζου, σύντομα στις Άγριες Μέλισσες θα ξαναδούμε τους: Τάκης Δοξαράς (Αργύρης Πανταζάρας), Ζωρζέτ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης).

Ο Τάκης επιστρέφει για να διεκδικήσει τη Δρόσω και κάποια άλλα πράγματα. Σίγουρα, η παρουσία του στο Διαφάνι θα προκαλέσει αναστάτωση και ένα ντόμινο εξελίξεων. Από την άλλη, η Ζορζέτ έρχεται από το Παρίσι για να ξανασυναντήσει τον Μελέτη και να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Όσο για τον Γκούμα, η παρουσία του στο χωριό είναι για καλό. Θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ελένη από την παρουσία του Βόσκαρη;

Read more