Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος, η Ελένη και οι Άγριες Μέλισσες [vid]
Ένας ρομαντικός ήρωας
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος, η Ελένη και οι Άγριες Μέλισσες [vid]

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε συνέντευξή του μιλάει για τον έρωτα με την Ελένη στη δημοφιλή σειρά.

Άγριες Μέλισσες: Ο τηλεοπτικός Λάμπρος μίλησε σε συνέντευξή του για τον ρόλο του και τον «έρωτα» του με τη Μαρία Κίτσου.

Ο γοητευτικός δάσκαλος στο Διαφάνι, είναι αιώνια ερωτευμένος με την Ελένη. Μιλώντας στο «ΒΗΜΑgazino» μίλησε για την πετυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος.

Οι Άγριες Μέλισσες έκλεισαν τον πρώτο τους κύκλο. Έχετε προλάβει να κάνετε απολογισμό;

Όχι. Ίσως γιατί είμαστε ακόμα σε γυρίσματα. Θα κάνω πάντως. Μου αρέσουν οι απολογισμοί. Τι συνέβη, γιατί συνέβη, τι θα ήθελα να αλλάξω και τι θα ήθελα να κρατήσω.

Φαντάζομαι θα είναι ένας θετικός απολογισμός. Αναρωτιέμαι όμως, αν αυτή η τεράστια επιτυχία σας στέρησε κάτι;

Προσωπικό χρόνο. Μου λείπει το διάβασμα, ο στοχασμός μέσα από μια αμέριμνη βόλτα, η εμβάθυνση στην επικαιρότητα και συγχρόνως η αφαίρεση του εφήμερου.
Η δουλειά που κάνω είναι περίεργη. Καμιά φορά είναι δύσκολο να συντονιστείς με ανθρώπους εκτός επαγγέλματος. Στο τέλος της ημέρας χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που σε καταλαβαίνει, κι αν έχεις και την τύχη να είναι μέσα από το χώρο σου τότε ακόμα καλύτερα επειδή ακριβώς συμπάσχετε.

Έτσι γεννήθηκε η φιλία σας με τη Μαρία Κίτσου;

Η αλήθεια είναι ότι μοιραζόμαστε πολλά όσον αφορά τη διαχείριση πραγμάτων. Τη Μαρία δεν τη γνώριζα προσωπικά πριν τις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στο πλατό είχα άγχος. Είναι λογικό όταν καλείσαι να παίξεις δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι παίζουμε επί ίσοις όροις. Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι.

Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο.

Αλήθεια, ως Λάμπρος θα περάσετε δύσκολα και τη δεύτερη σεζόν;

«Πολύ δύσκολα. Και σε σχέση με τον έρωτά μου για την Ελένη, αλλά και σε σχέση με τον πατέρα μου, ο οποίος θα βιώσει τραγικές καταστάσεις. Ακόμα και με τη Θεοδοσία θα υπάρξουν ανατροπές. Ωστόσο, αυτός είναι ο Λάμπρος: είναι ένας αρχετυπικός ήρωας, αυτός που επιτρέπεται να πέσει, αλλά επιβάλλεται να σηκωθεί», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο «ΒΗΜΑgazino».

Read more