Άγριες Μέλισσες: Δείτε πως γίνονται τα γυρίσματα – Με μάσκες και αποστάσεις [vid]
Γυρίσματα με μέτρα προστασίας
ΣΕΙΡΕΣ

Άγριες Μέλισσες: Δείτε πως γίνονται τα γυρίσματα – Με μάσκες και αποστάσεις [vid]

Άγριες Μέλισσες: Tο πως γίνονται πλέον τα γυρίσματα των σειρών είναι πολύ ενδιαφέρον.

Άγριες Μέλισσες: Η κάμερα του Special Rerort μπήκε λοιπόν στο Διαφάνι και κατέγραψε το πως γίνονται τα γυρίσματα της σειράς. Ο Αντώνης Φουρλής μίλησε με τον σκηνοθέτη Αντώνη Χαρίτο και την ηθοποιό Δανάη Λουκάκη.

Ο σκηνοθέτης της σειράς εξήγησε ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα και όλοι οι συντελεστές παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. «Οι ηθοποιοί σήμερα που ξεκινήσαμε δεν φόρεσαν μάσκες, φοράμε όλοι οι υπόλοιποι, όλο το συνεργείο. Πολύ προσοχή με το μακιγιάζ και τα μαλλιά, ο κάθε ηθοποιός έχει δικό του σακουλάκι με το όνομά του και τα δικά του πινέλα. Οι αποστάσεις τηρούνται τόσο όσο, έχουμε προσαρμόσει τα σενάρια, έχουμε κόψει για τον πρώτο καιρό ερωτικές σκηνές, φιλιά και αγκαλιές. Δεν κάναμε ανατροπές, απλά προσαρμογή στα σενάρια.

Μια ωραία σκέψη που μου γεννήθηκε όντως, γιατί κάποια στιγμή μου είπαν ότι κάτι πρέπει μνα βρω σκηνοθετικό, και σκέφτηκα ότι πολλές φορές αν σταματάμε τις σκηνές πριν γίνει το φιλί, στον θεατή μένει η ένταση του φιλιού μεγαλύτερη απ’ ότι αν τη λύσουμε με ένα φιλί. Στη δική μας δουλειά οι φακοί κάνουν θαύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Χαρίτος.

Read more