8 λέξεις: Σκάνδαλα και αποκαλύψεις στη συνέχεια της σειράς
Σε αναμονή των εξελίξεων
ΣΕΙΡΕΣ

8 λέξεις: Σκάνδαλα και αποκαλύψεις στη συνέχεια της σειράς

8 λέξεις: Πολλοί είναι οι τηλεθεατές που ανυπομονούν για τις εξελίξιες της σειράς

8 λέξεις: Η δημοφιλής σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» εδώ και δέκα περίπου μέρες έχει σταματήσει να μεταδίδεται, καθώς έχουν διακοπεί τα γυρίσματα, όπως σε όλες της σειρές της τηλεόρασης. Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο youweekly ένα σκάνδαλο θα ξεσπάσει με την κρυφή σχέση Μιλτιάδη – Λουκά. Εξελίξεις-σοκ λοιπόν θα υπάρξουν και στην οικογένεια Μαρόγλου και μάλιστα την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου (με την άδεια φυσικά της Βάνας Δημητριου), αμέσως μετά την μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου.

Μόλις αρχίσουν να μεταδίδονται τα πρώτα επεισόδια, θα δούμε ότι ο Μιλτιάδης πέφτει αιμόφυρτος με σφαίρες στην κοιλιά από τον ίδιο του τον γιο, σε ένα αιματηρό χτύπημα του Φοίβου. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε να χαροπαλεύει στην εντατική, με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν για την ζωή του. Έξω από την πόρτα της εντατικής μέρα νύχτα είναι και ο Λουκάς, ο οποίος συνεχίζει να έχει αισθήματα για τον Μιλτιάδη, παρότι έχουν ξεκόψει πάρα πολύ καιρό. Εδώ να αναφέρουμε ότι η σκηνή δεν έχει γυριστεί ακόμα (θα γυριζόταν στην Αθήνα 15/3), ωστόσο ο σκηνοθέτης είπε πως η σκηνή αυτή θα φέρει πολλές αποκαλύψεις. Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου, η παράνομη αυτή σχέση των δύο αντρών δεν πρόκειται να μείνει για πολύ κρυφή.

Το παρελθόν του Μιλτιάδη με τον Λουκά θα γίνει γνωστό σε όλους. Αυτό που θα συμβεί δεν έχει προηγούμενο, καθώς η ανατροπή θα είναι μεγάλη. Ολοι περιμένουν ότι η Κατερίνα τουλάχιστον θα πάρει παράκρουση, θα τον χωρίσει και θα κάνει ακραίες σκηνές. Λάθος, η Κατερίνα θα έχει εντελώς άλλη συμπεριφορά. Η αποκάλυψη, αντί να τους χωρίσει και να απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά. Θα αναλύσουν τη σχέση τους και θα φέρουν στην επιφάνεια τι ήταν αυτό που έστρεψε τον έναν προς τον Λουκά και την Κατερίνα προς την ψύχωση αυτή που έχει με τον καταναλωτισμό. Μάλιστα, όπως είπε και ο Αντρέας Γεωργίου: «Όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους»…

Όσον αφορά τον Φοίβο, τον γιο του Μιλτιάδη, αυτό θα είναι το δεύτερο χτύπημα στην οικογένεια Μαρόγλου, καθώς η δολοφονική του δράση δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφή. Ολα θα αποκαλυφθούν και το σοκ, κυρίως για τους δικούς του ανθρώπους, θα είναι τεράστιο.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

Read more