«8 λέξεις»: Φινάλε σήμερα για τη σειρά – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο [vid]
Οι πρωταγωνιστές της σειράς κάνουν ένα διάλειμμα λόγω κορονοϊού
ΣΕΙΡΕΣ

«8 λέξεις»: Φινάλε σήμερα για τη σειρά – Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο [vid]

«8 λέξεις»: Αυλαία αλλά μόνο για λίγο, ρίχνει σήμερα η αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ

«8 λέξεις»: Η σειρά ρίχνει, προσωρινά, αυλαία απόψε στον ΣΚΑΙ στις 21:30, με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει εδώ και καιρό λόγω της εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και έτσι σήμερα θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο που γύρισε η παραγωγή.

«Ναι, σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο, δυστυχώς. Και βλέπουμε τώρα πότε θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα πάλι. Υπάρχει πλάνο… Όταν λήξουν όλα αυτά, θα ξεκινήσουμε ξανά τα γυρίσματα. Όλο αυτό μάλλον θα πάει μέχρι τον Μάιο. Η σειρά, πάντως, θα συνεχιστεί και του χρόνου, έτσι έχουμε πει εδώ και καιρό», είπε ο Ιάσονας Παπαματθαίου στην εκπομπή “Μεσημέρι YES”.

Τι θα δούμε σήμερα

Η Αλίκη τρομάζει από το αιφνιδιαστικό φιλί του Έκτορα κι ανακαλεί μνήμες από τον καιρό της κακοποίησης που δεχόταν από τον πατέρα της. Του λέει πως δεν μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά. Η Ρωξάνη ξεκαθαρίζει στον Μιχαήλ πως το μεταξύ τους έχει τελειώσει οριστικά κι εκείνος απαλλαγμένος από ενοχές πάει αποφασισμένος στη Λουκία. Οι δύο τους περνάνε μια νύχτα πάθους.

Το επόμενο πρωί ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη αποφασίζουν να λήξουν το σύμφωνο συμβίωσης και να χωρίσουν. Η Σμαράγδα χάνει ένα ακόμα ποσό στη λέσχη κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φτάσει στο χείλος του γκρεμού, καθώς δεν μπορεί να πληρώσει τις μοδίστρες στο ατελιέ της. Μια απροσδόκητη πλημμύρα οδηγεί τον Νικηφόρο, την Εύα και την Ολυμπία στο σπίτι του Μάρκου, όπου και θα φιλοξενηθούν μέχρι να βρουν να αγοράσουν σπίτι μία ώρα πιο γρήγορα.

Ο Φοίβος προειδοποιεί τον Μιλτιάδη πως η Κατερίνα μελαγχόλησε άσχημα και πρέπει να λάβει τα μέτρα του. Η Ναυσικά με τη βοήθεια του Έκτορα κάνει μήνυση στο Ίδρυμα για έκθεση ανηλίκου. Την ίδια ώρα ο Σωτήρης ετοιμάζεται να πάρει τη Τζουλιάνα και να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη.

Read more