8 Λέξεις: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα σε Ιφιγένεια και Σπύρο
Το ζευγάρι στο επίκεντρο
ΣΕΙΡΕΣ

8 Λέξεις: Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει ανάμεσα σε Ιφιγένεια και Σπύρο

8 Λέξεις: Καινούρια επεισόδια έρχονται και ένα νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω.

8 Λέξεις: Στα καινούργια επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» θα δούμε μια νέα ιστορία, που έχει στο επίκεντρό της την Ιφιγένεια και τον Σπύρο και ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη σειρά. Αρχικά, οι δυο τους είχαν μια μεγάλη κόντρα, η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Γεγονός που αποδεί­χθηκε από τις δυσκολίες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν και δεδομένου ότι τόσο η Ιφιγένεια όσο και ο Σπύρος είναι πεισματάρηδες και δεν κάνουν εύκολα πίσω. Πρόσφατα, μάλιστα, λίγο έλειψε να χωρίσουν εξαιτίας ενός μεγάλου λάθους που έκανε ο Σπύρος. Και ενώ όλα πή­γαιναν καλά και οι δυο τους ήταν καλύτερα οπό ποτέ, το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος απέχει από τα συζυγικά του καθήκοντα, δυσαρεστώντας την Ιφιγένεια.

Στα καινούργια επεισόδια της σειράς η Ιφιγένεια αρχίζει να ανησυ­χεί για τον Σπύρο και αυτή την αποχή του. Η ίδια σκέφτεται διάφορα σενάρια, με επικρατέστερο αυτό της ερωμένης, σύμφωνα με το my tv. Τότε ο Σπύρος τής ξεκαθαρίζει, με κάθε τρόπο, άτι δεν υπάρχει καμία άλλη γυναίκα στη ζωή του πέρα από την ίδια και απλά έχει διάφορα προβλήματα στο μυαλό του. Η Ιφιγένεια δείχνει να πείθεται, αλλά στη συνέχεια ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει ατη ζωή της και φέρνει τα πάνω κάτω.

Πρόκειται για έναν νέο και όμορφο άντρα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει το ίδιο χιούμορ και τρέλα με αυτήν. Οι δυο τους δεν θα αργήσουν να έρθουν πολύ κοντά, πυροδοτώντας τη ζήλια του Σπύ­ρου. Φυσικά, ο τελευταίος δεν μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα κάνει τα πάντα για να απο­δείξει στην αγαπημένη του ότι δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσά τους.., Άραγε ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος αυτού του νέου άντρα; θα καταφέρει να χωρίσει ή να ενώσει ακόμα περισσότερο την Ιφιγένεια και τον Σπύρο;

Read more