Χρήστος Νικολόπουλος: Η διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη – «Ο Καζαντζίδης προσέβαλε τον πατέρα μου και έβριζε και μένα» [vid & pic]
27 χρόνια μετά μίλησε για τη διαμάχη του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.
ΜΟΥΣΙΚΗ

Χρήστος Νικολόπουλος: Η διαμάχη με τον Στέλιο Καζαντζίδη – «Ο Καζαντζίδης προσέβαλε τον πατέρα μου και έβριζε και μένα» [vid & pic]

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο συνθέτης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος ενωπίω» στον ΑΝΤ1.

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε εκτός των άλλων και για τη δικαστική διαμάχη του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αναφερόμενος στον Στέλιο Καζαντζίδη, ο Χήστος Νικολόπουλος είπε: «Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πάρα πολύ καλός, φοβερός, με χιούμορ και τέτοια. Είχε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, π.χ. το ότι ήμουν άνθρωπος του Μάτσα. Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είπα “κάνε μου πληρεξούσιο, να κάνω εγώ μήνυση στον Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα, να χαλάσω τις σχέσεις μου…». Σύμφωνα με τον Νικολόπουλο «Κάποιοι δημοσιογράφοι τον παρότρυναν και άρχισε να λέει λόγια».

«Ζήτησα από τη Δικαιοσύνη, έκανα ασφαλιστικά μέτρα δηλαδή, για να σταματήσει να με βρίζει, γιατί μετά έβριζε και την οικογένειά μου και εμένα και πήγαμε στο δικαστήριο».
Ο μουσικοσυνθέτης υποστήριξε ότι κέρδισε σε αυτή τη δικαστική διαμάχη και αποκάλυψε πως ο Καζαντζίδης τού ζήτησε συγγνώμη μέσω δύο συμβολαιογραφικών πράξεων. Ωστόσο, ο Νικολόπουλος ανέφερε ότι μετάνιωσε πραγματικά που δεν επισκέφτηκε την Καζαντζίδη πριν πεθάνει: «Έκανα λάθος που δεν πήγα να δω τον Στέλιο Καζαντζίδη λίγο πριν πεθάνει. Άκουσα από έναν φιλόσοφο, τελευταία, πως ό,τι κακό αφήνεις πίσω σου, σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου».

Read more