Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η livestream συναυλία του από τον Σταυρό του Νότου
Βράδυ... Κυριακής
ΜΟΥΣΙΚΗ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η livestream συναυλία του από τον Σταυρό του Νότου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 21:00 θα τραγουδήσει ζωντανά τις αγαπημένες μας στιγμές.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μια αναδρομή στην τεράστια δισκογραφία του θα απολαύσουμε την Κυριακή το βράδυ.

Ο «αιώνιος έφηβος», πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους, σε όσους αισθάνονται όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορέσουμε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να βρεθούμε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και να απολαύσουμε την εμπειρία μιας live συναυλίας.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες του., ο Αντρέας Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο viva.gr, ενώ έως την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου το εισιτήριο θα βρίσκεται σε προσφορά και θα κοστίζει 8€.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: 21/02/2021
Ώρα έναρξης: 21:00
Καλλιτέχνης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Χώρος: Σταυρός του Νότου
Συμμετέχουν: Πιάνο – keyboards: Αντρέας Αποστόλου Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου
Σημεία Προπώλησης: viva.gr
Τιμή εισιτηρίου: 8 €
Πληροφορίες Χώρου: Σταυρός του Νότου

Read more