Τεχνόπολη: Εγκαινιάζει το live streaming στις συναυλίες της
Κοντά στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες με μια κίνηση
ΜΟΥΣΙΚΗ

Τεχνόπολη: Εγκαινιάζει το live streaming στις συναυλίες της

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων εγκαινιάζει την υπηρεσία live streaming για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλες τις συναυλίες ζωντανά.

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συγκεντρώνει κάθε χρονιά στη διάρκεια του καλοκαιριού, όλο το Αθηναϊκό κοινό για να παρακολουθήσει τα πολιτιστικά της δρώμενα.

Και επειδή τα δεδομένα φέτος άλλαξαν αρκετά, η Τεχνόπολη επενδύσει σε νέες τεχνολογίες για να φέρει τις συναυλίες της εκεί που είμαστε. Είτε λοιπόν βρισκόμαστε μακριά από την Αθήνα ή βρισκόμαστε στην Αθήνα, αλλά δεν μπορούμε να πάμε, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, φέρνει για πρώτη φορά τη σκηνή στην οθόνη μας! Μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε απ’ όπου κι αν είμαστε (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…) συναρπαστικές μουσικές βραδιές και τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ζωντανά από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης, μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop σας!

Ο τρόπος είναι απλός! Μπαίνετε εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες, φτιάξτε τον προσωπικό σας λογαριασμό, συνδεθείτε κι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το live ή τα live που θέλετε τη στιγμή που συμβαίνουν, μόνο με 3€ ανά συναυλία!

Από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, η Τεχνόπολη, μας προσφέρει υπέροχες μουσικές βραδιές ζωντανά, από όπου και αν επιλέξουμε να παρακολουθήσουμε.

Photo by Erin Song on Unsplash

Read more