Πυξ Λαξ: Αναμνήσεις και συναισθήματα σε μια μεγάλη μουσική βραδιά [vid]
«Το επόμενο βήμα είναι να βρεθούμε πάλι μαζί στα θέατρο και στα γήπεδα»
ΜΟΥΣΙΚΗ

Πυξ Λαξ: Αναμνήσεις και συναισθήματα σε μια μεγάλη μουσική βραδιά [vid]

Πυξ Λαξ: Το αγαπημένο μας συγκρότημα είπε όλα αυτά που θέλαμε να ακούσουμε στη μουσική βραδιά το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA.

Πυξ Λαξ: Το συγκρότημα με τις αμέτρητες επιτυχίες και τη μεγάλη πορεία μας πρόσφερε ωραίες μουσικές στιγμές σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με πολλούς, ξεχωριστούς καλεσμένους.

«Λένε ότι η μουσική ενώνει. Αυτό που έχουμε μάθει εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 30, που είμαστε στο χώρο, και το αισθανόμαστε σαν σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι γιατρειά και η μουσική δίνει δύναμη όταν όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τον Μπάμπη Στόκα να συμπληρώνει ότι «η τηλεοπτική μας συναυλία έχει πολλούς φίλους, έχει τραγούδια πολλά και θα γίνει με πολλή αγάπη από όλους μας.

Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε». «Ελπίζουμε αυτή η τηλεοπτική μας συναυλία να είναι η αφορμή από τον επόμενο μήνα να βρεθούμε πάλι στα θέατρα και στα γήπεδα, από κοντά, με απόσταση», πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας πριν περάσουν στο επόμενο αγαπημένο τραγούδι.

Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι Νίκος και Γιώργος Στρατάκης. Συντονιζόμαστε όλοι στο MEGA λοιπόν για μια βραδιά γεμάτη μουσική, αναμνήσεις και τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Read more