Ντέιβιντ Γκέτα: Ένα φαντασμαγορικό show από την κορυφή του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι
Τα εντυπωσιακά show είναι η ειδικότητά του
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ντέιβιντ Γκέτα: Ένα φαντασμαγορικό show από την κορυφή του ξενοδοχείου Burj Al Arab στο Ντουμπάι

Ντέιβιντ Γκέτα: Το ελικοδρόμιο του διάσημου ξενοδοχείου στο Ντουμπάι θα είναι η «σκηνή» του γνωστού DJ.

Ντέιβιντ Γκέτα: Μια online φαντασμαγορική παράσταση από έναν Dj που μας έχει συνηθίσει στα δύσκολα.

Στις 6 Φεβρουαρίου, η κορυφή του ξενοδοχείου με τη μοναδική, πανοραμική θέα του Ντουμπάι, θα γίνει η σκηνή του show που ετοιμάζει ο Γάλλος DJ της EDM μουσικής. O Ντέιβιντ Γκέτα θα παρουσιάζει τις επιτυχίες του Gotta Feeling, Titanium και Memories, μέσω streaming στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ άλλων στο Facebook και το YouTube.

Η συναυλία διοργανώνεται για την ενίσχυση της Unicef και της εκστρατείας της οργάνωσης Dubai Cares «Education Uninterrupted» με την οποία υποστηρίζονται η εκπαίδευση και η εξ αποστάσεως μάθηση για παιδιά, φοιτητές και εκπαιδευτικούς που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Η στάση του Ντέιβιντ Γκέτα στο Ντουμπάι αποτελεί μέρος της σειράς συναυλιών του «United At Home», στο πλαίσιο της οποίας συνεργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις και προσφέρει θέαμα και μουσική από ειδυλλιακά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Η εκστρατεία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, όταν διοργάνωσε συναυλία δίπλα σε πισίνα με θέα στο κέντρο του Μαϊάμι και τον κόλπο Μπισκέιν. Η εκδήλωση συγκέντρωσε 25 εκατομμύρια και 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και στο Facebook αντίστοιχα.

Ίσως, η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες ήταν η συναυλία του Ντέιβιντ Γκέτα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι, ένα σόου μουσικής και φωτός, την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι απ΄όλο τον κόσμο.

Read more