Νίκος Πορτοκάλογλου: Η «μυστική» συναυλία που έγινε εν πλω στον Θερμαϊκό [vid]
Μια ξεχωριστή βραδιά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η «μυστική» συναυλία που έγινε εν πλω στον Θερμαϊκό [vid]

Νίκος Πορτοκάλογλου: όσοι έκαναν τη βόλτα τους χθες στην παραλία της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία σε... καραβάκι.

Νίκος Πορτοκάλογλου: Το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πορτοκάλογλου, διοργάνωσαν μια συναυλία πάνω σε καραβάκι που έπλεε στον Θερμαϊκό, κατά το μήκος της παλιάς και της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης.

Η διάθεση καλοκαιρινή και ο δημοφιλής καλλιτέχνης με πολύ κέφι τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Η ιδιαίτερη αυτή συναυλία τράβηξε τα βλέμματα των Θεσσαλονικιών αλλά και των τουριστών της πόλης.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης προτίμησε να κρατήσει την εν λόγω συναυλία «μυστική» με στόχο να καταπλήξει τα πλήθη, να ενθουσιάσει τους λάτρεις της παραλίας που θα απολάμβαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους, αλλά και για να αποφευχθεί ο συνωστισμός μιας και ο κοροναϊός βρίσκεται ανάμεσά μας.

Το «παρών» σε αυτήν την καινοτόμα μουσική δράση έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Διοργανώσαμε μαζί με το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης μια secret συναυλία. Το κρατήσαμε κρυφό γιατί δεν θέλαμε να υπάρχει συνωστισμός και να δημιουργηθεί πρόβλημα καθώς ξέρετε ότι αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. »Αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο δώρο για τους Θεσσαλονικείς ώστε να δουν κάτι εν πλω.

Το ωραιότερο κομμάτι της πόλης μας, το οποίο είναι η παραλία, ο Θερμαϊκός, αυτήν τη στιγμή έχει πάνω σε ένα πλεούμενο έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη που όλοι τον θαυμάζουμε και τον καμαρώνουμε και θα τον απολαύσουμε τις επόμενες ώρες», είπε και ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη δράση είναι η πρώτη από σειρά εκπλήξεων για αυτό το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη.

Read more