Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποιες αποστάσεις ασφαλείας – Το αδιαχώρητο στη χθεσινή drive in συναυλία στη Γλυφάδα [pics]
Ξεσήκωσε τα πλήθη που δεν νοιάστηκαν στιγμή για τον κορονοϊό
ΜΟΥΣΙΚΗ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποιες αποστάσεις ασφαλείας – Το αδιαχώρητο στη χθεσινή drive in συναυλία στη Γλυφάδα [pics]

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι αποστάσεις ήταν δύσκολο να τηρηθούν αφού οι θεατές, ξεσηκώθηκαν και βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα μέτρα ασφαλείας ήταν τελικά πολύ δύσκολο να τηρηθούν στην πρώτην drive in συναυλία της καλοκαιρινής σεζόν που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου 2020, στη Γλυφάδα, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής.

Ο ωραίος καιρός, τα τραγούδια της τραγουδίστριας, οδήγησαν τους περισσότερους έξω από τα αυτοκίνητα τους που αποφάσισαν να βγουν και να πάνε πιο κοντά στη σκηνή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός και οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν έτσι όπως θα έπρεπε.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εμφανίστηκε αφιλοκερδώς, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της ο μοναδικός Παντελής Καναράκης. Έτσι, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου θα χαρούμε και φέτος όμορφες καλοκαιρινές βραδιές σε ένα χώρο δροσερό, ασφαλή και ελεγχόμενο, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις κυκλοφόρησε το απόλυτο τραγούδι του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος για το νέο single της Νατάσας Θεοδωρίδου, που έχει τίτλο «Παραδόθηκα σε σένα» και το οποίο υπογράφει τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους ο στενός συνεργάτης και αγαπημένος φίλος της, Πέτρος Ιακωβίδης. Λαμπερή, χαρούμενη και με διάθεση στα ύψη, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει και χορεύει σε ένα μαγικό, άκρως ελληνικό τοπίο!

Υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Κοστελίδη, δημιουργείται μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με πρωταγωνίστρια την ερμηνεύτρια, και παρέα της τον ταλαντούχο συνεργάτη της Πέτρο Ιακωβίδη. Η χημεία τους μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς!

Read more