Μπράιαν Μέι Queen: Η αποκάλυψη μέσω Instagram, για την καρδιακή προσβολή που υπέστη
Ο κιθαρίστας των Queen ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπράιαν Μέι Queen: Η αποκάλυψη μέσω Instagram, για την καρδιακή προσβολή που υπέστη

Μπράιαν Μέι Queen: Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος Queen, αποκάλυψε πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Μπράιαν Μέι Queen: Μέσω instagram αποφάσισε ο κιθαρίστας των Queen να ανακοινώσει ότι υπέστη καρδιακή προσβολή. Ο 72χρονος Μέι περιέγραψε την στιγμή που ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο στήθος κι ένα σφίξιμο που διήρκησε συνεχόμενα 40 λεπτά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Oι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε τρεις φραγμένες αρτηρίες και πώς χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, αλλά έπειτα από αρκετή σκέψη ο ίδιος αποφάσισε την τοποθέτηση stent.

Στο βίντεο ο διάσημος κιθαρίστας περιέγραψε την περιπέτεια υγείας του αυτή και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Νιώθω σαν να μη συνέβη ποτέ. Η εγχείρηση πέτυχε. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου», ενώ στη συνέχεια επισήμανε πως τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός μετά από αυτό το συμβάν, αισθάνεται πως έχει μια καρδιά πολύ δυνατή και πως θα παραμείνει καλά για αρκετό καιρό ακόμα!

Read more