Μόνικα Saving the World: Το τραγούδι της για τους ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας [vid]
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τη Μόνικα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μόνικα Saving the World: Το τραγούδι της για τους ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας [vid]

Μόνικα Saving the World: Η δημιουργός ετοίμασε το νέο της τραγούδι στη διάρκεια της πανδημίας και είναι ήδη διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μόνικα Saving the World: Το video clip του κομματιού έκανε μόλις την εμφάνισή του στο YouTube. Η συγκινητική πρωτοβουλία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας περιλαμβάνει τη διάθεση όλων των εσόδων του για την υποστήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού -στους καθημερινούς ήρωες, που πρωταγωνιστούν στη μάχη ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού.

«Τίποτα που λέω ή κάνω δε μπορεί να δείξει την ευγνωμοσύνη που νιώθω για το ιατρικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19. Ένιωσα ότι το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να καθίσω στο πιάνο μου και να προσπαθήσω να εκφράσω όλα όσα βιώνουμε όλοι και κρατάμε μέσα μας. Από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες έως τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας, ήσασταν η έμπνευσή μου για αυτό το τραγούδι και σας ευχαριστώ πραγματικά από το βάθος της καρδιάς μου».

«Με το 100% των εσόδων που προέρχονται από το YouTube να δωρίζονται στην εθνική υπηρεσία υγείας κάθε χώρας όπου κυκλοφορεί το τραγούδι, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι κάνουμε τη διαφορά με κάθε προβολή στο YouTube! Νομίζω ότι μάθαμε πολλά από αυτήν την κρίση, αλλά το πράγμα που βίωσε η ανθρωπότητα για πρώτη φορά είναι ότι είμαστε όλοι ένας και ότι η συλλογική μας δράση μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά».

Read more