Μίλτος Πασχαλίδης: Έρχεται η live streaming συναυλία του από τον Σταυρό του Νότου
Μια συλλογή από τα καλύτερα τραγούδια του
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μίλτος Πασχαλίδης: Έρχεται η live streaming συναυλία του από τον Σταυρό του Νότου

Μίλτος Πασχαλίδης: O καλλιτέχνης θα μας παρουσιάσει μια και μοναδική live streaming συναυλία από την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Μίλτος Πασχαλίδης: Η συναυλάι θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκεντρώνει τα καλύτερα τραγούδια του αλλά κυρίως την διάθεσή του για επικοινωνία μέσω της μουσικής του, που τόσο έχει δυσκολέψει τους τελευταίους μήνες και μας υποδέχεται, στο δεύτερο σπίτι του πια, την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα μοναδικό live streaming, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00.

«Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα βρεθούμε ξανά στο Σταυρό του Νότου, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να παρακολουθήσουμε ζωντανά τον Μίλτο Πασχαλίδη και την μπάντα του. Εμείς, που μας έχει λείψει η τόσο ξεχωριστή εμπειρία των παραστάσεων του στο Σταυρό, αλλά και όσοι μέχρι τώρα δεν μπορούσαν λόγω απόστασης να το ζήσουν! Διαδικτυακή λοιπόν η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του 2021 για τον Μίλτο Πασχαλίδη. Με όλη τη λαχταρά, λόγω της τόσο μεγάλης απουσίας, να τραγουδήσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τραγούδια, να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε στο δικό μας στέκι εδώ και 25 χρόνια».

Μαζί του η γνωστή παρέα,
Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), Πάρις Περισυνάκης (λύρα, μαντολίνο, μπουζούκι), Νίκη Γρανά (πιάνο, τραγούδι), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα), Πασχάλης Κολέντσης και Δημήτρης Μπαρλαμας (ηχοληψία) και Μανώλης Μπράτσης (φωτισμοί)

Παραγωγή: Stray Music, Σταυρός Του Νότου
Streaming: Lights on mics
Σκηνοθεσία: Περικλής Μαθιέλης

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
Ώρα έναρξης: 21:00
Σημεία Προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/miltos-pasxalidis-live-apo-stavro-tou-notou/
Τιμή εισιτηρίου: 7€

Read more