Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε μπαμπάς στα 50 του [pics]
Ο ερχομός της κόρης του τον έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένο
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μίλτος Πασχαλίδης: Έγινε μπαμπάς στα 50 του [pics]

Μίλτος Πασχαλίδης: Ο ερμηνευτής και η σύντροφός του έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Μίλτος Πασχαλίδης: Πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού έγινε ο τραγουδοποιός.

Η σύντροφός του, Ανθή, έφερε στον κόσμο την κόρη του. Ο Μίλτος Πασχαλίδης γίνεται για πρώτη φορά μπαμπάς και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας (20/07), προκαλώντας, μάλιστα, την έκπληξη των θαυμαστών του.

Ανάρτησε μάλιστα δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του, για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη από μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. “Στα χεράκια σου σπάω…” Καλώς ήρθες μπέμπα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο πανευτυχής μπαμπάς.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός είναι τρία χρόνια μαζί με την Ανθή που είναι δασκάλα χορού αλλά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και διατηρούν χαμηλό προφίλ ενώ σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Ιουλίου την πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, η οποία έγινε sold out λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωσή της. Έτσι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία, και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα επισκεφτεί λίγο νωρίτερα το Βεάκειο, για μία συναυλία, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Read more