ΜΕΛΙSSES Κορονοϊός: Το videoclip με φιλανθρωπικό χαρακτήρα [vid]
Ένα τραγούδι για τον «ιό» της αγάπης
ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΕΛΙSSES Κορονοϊός: Το videoclip με φιλανθρωπικό χαρακτήρα [vid]

ΜΕΛΙSSES Κορονοϊός: Το συγκρότημα παρουσίασε το music video της επιτυχίας τους «Μισή Καρδιά».

ΜΕΛΙSSES Κορονοϊός: Το music video δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μια πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας, εν μέσω της πανδημίας. Το συγκρότημα «έντυσε» το τραγούδι «Μισή Καρδιά» με μία homemade ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο Χρήστος Μάστορας.

Ξεκινώντας με ένα γράμμα προς το μέλλον, στο video του «Μισή Καρδιά» ξετυλίγεται μία συγκινητική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» του έρωτα. Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να «γιατρευτείς» αν ξεριζώσεις τη μισή;

Τα πλάνα επιλέχθηκαν από υλικό που έστειλε το κοινό και μαγνητοσκοπήθηκαν μέσα στο σπίτι ή αποτελούν stock εξωτερικών πλάνων πριν από τις απαγορεύσεις. Αντί αμοιβής, οι ΜΕΛΙSSES κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το «Μισή Καρδιά», κυκλοφορεί από την Panik Records σε στίχους και μουσική ΜΕΛΙSSES και STAN Αντιπαριώτη. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart, θέση στην οποία παραμένει επί σειρά εβδομάδων και μπήκε στο top10 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector.

Read more