Μάιλι Σάιρους «Wish You Were Here»: Τραγουδάει Pink Floyd και συγκινεί [vid]
Μια ακόμα εξαιρετική ερμηνεία στο SNL
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μάιλι Σάιρους «Wish You Were Here»: Τραγουδάει Pink Floyd και συγκινεί [vid]

Μάιλι Σάιρους «Wish You Were Here»: Μας τραγούδησε Pink Floyd από το σπίτι της και ήταν από τις πιο καθηλωτικές ερμηνείες της.

Μάιλι Σάιρους «Wish You Were Here»: Μια ακουστική εκδοχή του κλασικού τραγουδιού των Pink Floyd «Wish You Were Here» παρουσίασε η Μάιλι Σάιρους, ως μουσικός καλεσμένη στο πρόσφατο επεισόδιο του Saturday Night Live at Home. Η star τραγούδησε το κομμάτι των Pink Floyd του 1975 «Wish You Were Here», συνοδευόμενη από τον Andrew Watt, ο οποίος στο παρελθόν αποκάλυψε ότι ήταν θετικός στον Covid-19.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μάιλι αναμετρήθηκε με κλασικό τραγούδι των Pink Floyd: τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο Las Vegas’ iHeartRadio Music Festival, είχε προσθέσει στο πρόγραμμά της το «Comfortably Numb» του θρυλικού συγκροτήματος (αλλά και το «Black Dog» των Led Zeppelin).

Η ερμηνευτική παρουσία της τραγουδίστριας σηματοδότησε τη δεύτερη φορά που το Saturday Night Live at Home επιστρατεύει μουσικό να δώσει ακουστική εκδοχή μιας κλασικής ροκ επιτυχίας. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Chris Martin των Coldplay είχε ερμηνεύσει το «Shelter from the Storm» του Bob Dylan.

Read more