Καλέστε τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα – Σπείρα στην αυλή σας για μια συναυλία
Μια ακόμα πρωτότυπη ιδέα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Καλέστε τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα – Σπείρα στην αυλή σας για μια συναυλία

Σταμάτης Κραουνάκης: Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να απολαύσετε μια μουσική συναυλία στην παραλία μαζί με την παρέα σας και με όλα τα μέτρα ασφαλείας;

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζει «σπιτικές συναυλίες» σε αυλές, κήπους και πυλωτές, Μαζί με την ομάδα του δέχονται προσκλήσεις και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

O Σταμάτης Κραουνάκης είχε για το φετινό καλοκαίρι μια εξαιρετική καλή ιδέα. Αποφάσισε ότι δεν θα αφήσει τον κορονοϊό να τον πτοήσει και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας περιμένει την πρόσκλησή μας. Πως θα λειτουργήσει αυτό; Το κοινό τους προσκαλεί, βάζει τον χώρο και τους καλεσμένους, και εκείνοι παρουσιάζουν ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην κάθε περίσταση.

«Ο Σταμάτης (Κραουνάκης) η Σπείρα και φίλοι μουσικοί ερχόμαστε σπίτι και παίζουμε για σας. Αυλή, πυλωτή, κήπος, κτήμα, παραλία, κοινόχρηστοι χώροι, εξοχικό. Φέρνουμε εμάς, τα όργανα τον ήχο, ανάλογα την περίσταση. Βάζετε το χώρο, κανονίζετε καλεσμένους φίλους, καλούς γείτονες, (και κακούς θα τους ισιώσουμε). Ρεφενέ μεζέδες, παίζουν και χορηγοί για ντρινκς. Με αποστάσεις υγιεινής αλλά χωρίς κοινωνικές αποστάσεις. Μαζί με μουσική. Εκεί που άρχισαν οι παρέες να γεννάνε τραγούδια λαϊκά».

Για συνεννοήσεις και ραντεβού: Γιώργος Τσεβρένης, Υπεύθυνος Διοργανώσεων – Gionik, τηλ: 211-11 12 305, email: [email protected]

Read more