Καίτη Γαρμπή J2US: Το απόλυτο ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή και η απoθέωση [vid]
Όλα τα λεφτά στην Καίτη
ΜΟΥΣΙΚΗ

Καίτη Γαρμπή J2US: Το απόλυτο ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή και η απoθέωση [vid]

Καίτη Γαρμπή J2US: Η αγαπημένη Καιτούλα μας χάρισε από της πιο ωραίες στιγμές της εβδομάδας.

Καίτη Γαρμπή J2US: Στην εκπομπή του Σαββάτου ήταν καλεσμένη η τραγουδίστρια και η πίστα πήρε φωτιά.

Έτσι το βράδυ μας απέκτησε ενδιαφέρον όταν η Καίτη Γαρμπή τραγούδησε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία διηγήθηκε και ένα «χιουμοριστικό» περιστατικό ζηλοτυπίας από την αρχή της καριέρας τους.

«1993, στο Posidonio, Καίτη Γαρμπή, βουλιάζει η Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μας Καίτη… Εγώ μόλις έχω πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς όπως είμαστε backstage κοιτάζουμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιζόμαστε με την Καίτη και λέμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα την Καίτη, ξαφνικά λέμε “Ρε συ που είναι η Καίτη; Δεν βλέπω. Διονύση, πού είναι η Καίτη;”. Και εκεί που λέω “πού είναι, πού είναι;” ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβάει από τα μαλλιά έτσι και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;»», είπε η Δέσποινα Βανδή και ξέσπασαν όλοι σε γέλια. Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή είπε: «Ακούσατε τι είπε; “Εκεί που λέγαμε τα δικά μας;”, ποια δικά σας; Γι’ αυτό αγάπη μου. Καλά έκανα και σε βούτηξα» γέλασε η Καίτη Γαρμπή. «Άφησε τον κόσμο στη σκηνή και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά!» επέμεινε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή βγήκε πάλι στη σκηνή, έκανε ένα απίστευτο πρόγραμμα και αποθεώθηκε από το κοινό στο Twiiter.

Το μόνο που μας έλειπε για να ξαναζήσουμε τις αγαπημένες μας εποχές άνευ covid στα μπουζούκια ήταν το αλκοόλ, οι ξηροί καρποί και τα γαρύφαλλα!

Read more