Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιος τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων του Pop Up – Μα φυσικά ο Snik [vid]
Ο Snik στηρίζει Ηλιάνα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιος τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων του Pop Up – Μα φυσικά ο Snik [vid]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H εκπομπή Pop Up έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου, στον Alpha.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη χθεσινή πρεμιέρα η παρουσιάστρια έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο από… ψηλά κρατώντας μπαλόνια στα χέρια, ενώ οι συνεργάτες της έκαναν πασαρέλα ο ένας μετά τον άλλο, για να βγουν στη σκηνή.

«Στο Pop Up θα βρείτε αγάπη, συναίσθημα και πάνω από όλα αλήθεια. Σιγά σιγά θα αλλάζει, θα εξελίσσεται μαζί με εσάς. Θα συζητάμε τα πάντα και περιμένουμε από εσάς την άποψή σας. Καθημερινά θα βλέπετε πολλές εκπλήξεις εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα, την πρώτη ημέρα της εκπομπής της.

Η εκπομπή κύλησε με άγχος, λίγη αμηχανία αλλά πολύ καλή διάθεση με την εντυπωσιακή Ηλιάνα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Μαζί με την ομάδα της, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο θα κάνουν καθημερινά αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».

Εκτός όμως από τα όσα έγινα στην εκπομπή το ενδιαφέρον μας κέντρισε το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής, το οποίο όπως θα ακούσετε έχει γράψει και τραγουδά ο σύντροφος της Ηλιάνας, ο Snik.

Read more