Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Live από τον Φάρο συναυλία της Νατάσσα Μποφίλιου, Katerine Duska και Leon of Athens [vids]
Αναμένουμε δυο από τις καλύτερες συναυλίες της Άνοιξης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Live από τον Φάρο συναυλία της Νατάσσα Μποφίλιου, Katerine Duska και Leon of Athens [vids]

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Την Παρασκευή και το Σάββατο, 22 και 23 Μαΐου στις 21.00, το #snfccAtHome παρουσιάζει LIVE από τον Φάρο τρεις νέους και ταλαντούχους δημιουργούς.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Οι Katerine Duska και Leon of Athens την Παρασκευή και η Νατάσσα Μποφίλιου το Σάββατο θα τραγουδήσουν live από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ σε δυο διαδικτυακές συναυλίες.

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε διαδικτυακά μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά με τις ερμηνείες της Katerine Duska και του Leon of Athens. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξεχωρίσει για το ταλέντο τους τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή. Η συνεργασία τους ξεκίνησε με το τραγούδι “Better Love”, που συνέθεσαν με τον Σκωτσέζο τραγουδοποιό David Sneddon, με το οποίο η Katerine Duska εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, η δημοφιλέστατη Νατάσσα Μποφίλιου θα παρουσιάσει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεών της. Μαζί της θα είναι Θέμης Καραμουρατίδης στο πιάνο και τον ‘Αρη Ζέρβα στο τσέλο. Η ερμηνεύτρια, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστιάζει στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Read more